Deprem Ağı Uygulaması iPhone'da neden paralı?

Başka uygulamalarda neyse de deprem gibi doğal afet durumlarında doğrudan Apple'ın bu tarz uygulamaları ücretsiz sunması gerekmez mi? Ben şu an Android 13 kullanıyorum ayarlarda konum seçeneklerinde deprem uyarıları varsayılan olarak açık geliyor ki Maraş'da 2. deprem olduğu anda deprem bölgesine 550 km uzaklıkta olmama rağmen deprem bildirimi gelmişti.
O da sizin cihazınızın daha doğrusu Android 13'ün özelliği sanırım?

Başka uygulamalarda neyse de deprem gibi doğal afet durumlarında doğrudan Apple'ın bu tarz uygulamaları ücretsiz sunması gerekmez mi? Ben şu an Android 13 kullanıyorum ayarlarda konum seçeneklerinde deprem uyarıları varsayılan olarak açık geliyor ki Maraş'da 2. deprem olduğu anda deprem bölgesine 550 km uzaklıkta olmama rağmen deprem bildirimi gelmişti.
Aa siz Maraşlı mısınız?

İyi akşamlar. Arkadaşlar "deprem ağı" uygulamasını duyanınız vardır illaki, hele de bu dönem de. IPhone'larda deprem ağı uygulaması ücretliyken, Android'lerde neden ücretsiz olduğunu hala anlamış değilim. iPhone tanıdıklarım da bu durumdan muzdarip. Bu uygulamayı cihazıma indirmem için kolay bir yol var mı? Yoksa doğal afet gibi önemli bir konu için bir uygulamaya para vermek zorunda mıyız?

Apple para göz olunca ücretsiz olamaz ve sheeple sürüsü ücretsiz sevmiyor.

İyi Akşamlar. Arkadaşlar "Deprem Ağı" uygulamasını duyanınız vardır illaki, hele de bu dönem de. IPhone'larda Deprem Ağı uygulaması ücretliyken, Android'lerde neden ücretsiz olduğunu hala anlamış değilim. iPhone tanıdıklarım da bu durumdan muzdarip. Bu uygulamayı cihazıma indirmem için kolay bir yol var mı? Yoksa doğal afet gibi önemli bir konu için bir uygulamaya para vermek zorunda mıyız?
Çok övdüğünüz Apple'nin işi.

Çok övdüğünüz Apple'nin işi.
Garip bir konu oldu. Valla Apple'ın işi mi bilmiyorum ama burda doğal afetten bahsediyoruz sonuçta. Ya gerçi kim afetlere önem veriyor ki. Ya binaları tuz gibi yaparlar, bir sürü insanın canına mal olurlar bilmemnenin Müteahhitleri. Ya da böyle insanların işine yarayacağı uygulamaları paralı yapmaları gibi. Ayrıca bu para gözlülük Apple'da değil! Uygulamayı yapan "para gözlü" şirketlerde. Para gözlülüğün mağdurunu 1 aydır bu depremde de çektik zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı