TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 24 Nisan 2023 #21 Alpez dedi: Ben adanadayım çeaş da okuyorum yarın yazılıları yapacak bizim okul şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Yaptılar mı hocam?
Alpez dedi: Ben adanadayım çeaş da okuyorum yarın yazılıları yapacak bizim okul şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Yaptılar mı hocam?
Briesta Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #22 Arkadaşlar MEB in açıklamasına göre 2. Dönem notunuz 1. Dönemden az gelirse sayılmayacak. Çok iyi bir karar oldu.
Arkadaşlar MEB in açıklamasına göre 2. Dönem notunuz 1. Dönemden az gelirse sayılmayacak. Çok iyi bir karar oldu.
messironaldo Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #23 Briesta dedi: Arkadaşlar MEB in açıklamasına göre 2. Dönem notunuz 1. Dönemden az gelirse sayılmayacak. Çok iyi bir karar oldu. Genişletmek için tıkla... nerde bu açıklama
Briesta dedi: Arkadaşlar MEB in açıklamasına göre 2. Dönem notunuz 1. Dönemden az gelirse sayılmayacak. Çok iyi bir karar oldu. Genişletmek için tıkla... nerde bu açıklama
010101banban Yoctopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #24 DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN SINIF GEÇME NOTUNDA, İKİ DÖNEMDE ALDIKLARI EN YÜKSEK PUANI ESAS ALINACAK Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, NTV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. www.meb.gov.tr
DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN SINIF GEÇME NOTUNDA, İKİ DÖNEMDE ALDIKLARI EN YÜKSEK PUANI ESAS ALINACAK Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, NTV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. www.meb.gov.tr
messironaldo Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #25 010101banban dedi: DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN SINIF GEÇME NOTUNDA, İKİ DÖNEMDE ALDIKLARI EN YÜKSEK PUANI ESAS ALINACAK Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, NTV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. www.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla... Sınava girmesekde bu 1.dönem puanlarını girecekler mi yoksa sınavlara girip düşük alırsakmı girecekler.
010101banban dedi: DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN SINIF GEÇME NOTUNDA, İKİ DÖNEMDE ALDIKLARI EN YÜKSEK PUANI ESAS ALINACAK Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, NTV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı. www.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla... Sınava girmesekde bu 1.dönem puanlarını girecekler mi yoksa sınavlara girip düşük alırsakmı girecekler.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 26 Nisan 2023 #26 messironaldo dedi: Sınava girmesekde bu 1.dönem puanlarını girecekler mi yoksa sınavlara girip düşük alırsakmı girecekler. Genişletmek için tıkla... Öğrendiniz mi hocam?
messironaldo dedi: Sınava girmesekde bu 1.dönem puanlarını girecekler mi yoksa sınavlara girip düşük alırsakmı girecekler. Genişletmek için tıkla... Öğrendiniz mi hocam?
messironaldo Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #27 Lychnica0 dedi: Öğrendiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bizde isteyen girecek isteyen girmeyecek olarak ayarladılar.
Lychnica0 dedi: Öğrendiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bizde isteyen girecek isteyen girmeyecek olarak ayarladılar.