Deprem bölgesinde PC toplanır mı?

55k hocam ögrenciyim çalisarak kazandigim param bir gecede giderse ister istemez üzülür insan, zaten en başta can önemli hocam, can olmasa nasıl kullanıca'm PC?
Temperli camlı bir kasa kullanırsan öyle çok bir şey olacağını sanmam üstüne bir şey gelse bile. En kötü laptop alır onu alırsın yanında.

Hocam yere batsın para sizin canınız daha değerli yapmayın etmeyin deprem olursa binadan kasa monitör ile beraber mi ineceksiniz ve yaşadığınız şehir çok deprem riski taşıyan bir yerse hocam laptop almanızı öneririm.

İstanbul'dayım hocam 6.2 oldu en büyüğü bu büyük İstanbul depremi falan da diyorlar ister istemez tırsıyor insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
55k hocam ögrenciyim çalisarak kazandigim param bir gecede giderse ister istemez üzülür insan, zaten en başta can önemli hocam can olmasa nasıl kullanacağım PC.

Düşüncelerinizi istiyorum hocam.

En başta canimi düşünüyorum hocam ama PC'yi de yıllardır istiyorum yani üzülürüm.

Çok haklisiniz hocam teşekkür ederim sanirim alacağım.

Hocam herkesin dediği gibi canınızdan önemli değil evet anlıyorum biriktirip alıyorsundur zarar gelmesini istemezsin ama şöyle düşün şu son 1 hafta içerisindeki deprem olayı olmasa yine bu şekilde mi düşünücektin.

Temperli camlı bir kasa kullanırsan öyle çok bir şey olacağını sanmam üstüne bir şey gelse bile. En kötü laptop alır onu alırsın yanında.

Hocam laptop hiç düşünmüyorum çunku masaustuyle laptop arasinda ciddi fark var.

Hocam herkesin dediği gibi canınızdan önemli değil evet anlıyorum biriktirip alıyorsundur zarar gelmesini istemezsin ama şöyle düşün şu son 1 hafta içerisindeki deprem olayı olmasa yine bu şekilde mi düşünücektin.

Hayir hocam direkt alırdım deprem olayı olmasa.

PC'yi bu kadar düşünüyorsan aldıktan sonra deprem olursa üstüne yatarsın bir şey olmaz.

Bir şey olmaz istiyorsanız, hevesiniz varsa alın gitsin cana geleceğine mala gelir.

Doğru dediniz hocam alacağım teşekkür ederim.

Hocam insan ister istemez tırsıyorsa neden PC'yi düşünüyorsunuz almayın onun yerine laptop alın.

Hocam laptop masaustuyle ayni performans sergilemiyor.

Eğer çok emin olmak istiyorsan laptop al. PC toplarsan yaklaşık 15kg falan eder. Onu da dışarı çıkarmak zaten başlı başına bir dert. Ha Allah korusun bina yıkılırsa bir önemi de kalmaz ama laptop bu konularda daha avantajlı bence.

Neyse hocam PC alacagim gelen mesajlar fikrimi degistirdi.

Arkadaşlar, 5 gün önce falan deprem oldu. Depremden bir gün önce PC almayı düşünüyordum. İçimden “inşallah PC alınca deprem falan olmaz” dedim, ertesi gün deprem oldu. Her neyse, bu afet zamanında masaüstü PC alınır mı? İlk PC'm olacak, o da giderse çok üzülürüm. Uzun süredir bekliyordum. Şimdiden teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.

Deprem olsa sadece bilgisayara zarar gelmez tüm her şeye zarar gelir laptop alsanda kaçışı yok zararın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı