Deprem bölgesinde PC toplanır mı?

Arkadaşlar, 5 gün önce falan deprem oldu. Depremden bir gün önce PC almayı düşünüyordum. İçimden “İnşallah PC alınca deprem falan olmaz” dedim, ertesi gün deprem oldu. Her neyse, bu afet zamanında masaüstü PC alınır mı? İlk PC’im olacak, o da giderse çok üzülürüm. Uzun süredir bekliyordum. Şimdiden teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.
Sistem toplamadan önce sistemin bütçesinden ayırıp deprem çantası hazırlamanı öneririm, keza insan canı her türlü şeyden daha kıymetlidir :)

Arkadaşlar, 5 gün önce falan deprem oldu. Depremden bir gün önce PC almayı düşünüyordum. İçimden “İnşallah PC alınca deprem falan olmaz” dedim, ertesi gün deprem oldu. Her neyse, bu afet zamanında masaüstü PC alınır mı? İlk PC’im olacak, o da giderse çok üzülürüm. Uzun süredir bekliyordum. Şimdiden teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.
Enkaz altında kalırsanız pcyi mi düşüneceksin? Enkaz altında kalan 4 kişiden 3ü vefat ediyor zaten. Eğer yikilmayacagini düşünüyorsan pcye de bir sey olmaz. PC yerde dursun ev yıkılması masanın altına bir sey olma ihtimali 0 olursa monitöre olur.

Arkadaşlar, 5 gün önce falan deprem oldu. Depremden bir gün önce PC almayı düşünüyordum. İçimden “inşallah PC alınca deprem falan olmaz” dedim, ertesi gün deprem oldu. Her neyse, bu afet zamanında masaüstü PC alınır mı? İlk PC'm olacak, o da giderse çok üzülürüm. Uzun süredir bekliyordum. Şimdiden teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam bence hiç öyle düşüncelere girmeyin ben 6 Şubat depreminden sonra aldım mesela gece olursa bir şey yapamazsınız olacağı varsa olur.

Arkadaşlar, 5 gün önce falan deprem oldu. Depremden bir gün önce PC almayı düşünüyordum. İçimden “inşallah PC alınca deprem falan olmaz” dedim, ertesi gün deprem oldu. Her neyse, bu afet zamanında masaüstü PC alınır mı? İlk PC'm olacak, o da giderse çok üzülürüm. Uzun süredir bekliyordum. Şimdiden teşekkürler, yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam deprem olursa PC'yi düşünmezseniz zaten merak etmeyin.

Evden çıktığında ölmeyeceğinin garantisi yok. Kuruntularla yaşayamazsın, hayat zindan olur. Bilgisayarını alabilirsin.

Al kardeşim al içinde kalmasın bugün varız yarın yokuz, dilediğin gibi yaşa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı