Deprem bölgesinde yazılı ve devamsızlıklara ne olacak?

Liatrew

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Cami İmamı
Selam. Ben Elazığ şehrinde ortaokul son sınıfım. e-Okul'da devamsızlığım gözüküyor. Bazı sınav puanlarım falan hiç girilmemiş. Şimdi 2 sorum var. 1) Devamsızlıklardan dolayı okulda kalır mıyım ya da belge falan alamamızlık olur mu? 2) Girilmeyen yazılılarım karnede ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben Elazığ şehrinde ortaokul son sınıfım. e-Okul'da devamsızlığım gözüküyor. Bazı sınav puanlarım falan hiç girilmemiş. Şimdi 2 sorum var. 1) Devamsızlıklardan dolayı okulda kalır mıyım ya da belge falan alamamızlık olur mu? 2) Girilmeyen yazılılarım karnede ne olacak?
Devamsızlıklardan dolayı ortaokulda sınıfta kalma yok.

Deprem şehirlerinde devamsızlığa bakılacağını sanmıyorum

Lise öğrencileri başarısız oldukları ders sayısına bakılmaksızın sorumlu olarak üst sınıfa geçecek. Sorumluluk sınavları 19-25 Haziran’da”

Selam. Ben Elazığ şehrinde ortaokul son sınıfım. e-Okul'da devamsızlığım gözüküyor. Bazı sınav puanlarım falan hiç girilmemiş. Şimdi 2 sorum var. 1) devamsızlıklardan dolayı okulda kalır mıyım ya da belge falan alamamızlık olur mu? 2) girilmeyen yazılılarım karnede ne olacak?

G yazmıyorsa zaten muhtemelen sorunsuz geçersiniz okul olupta g yazılınca girmedi oluyor ve o zaman sınıfta kalınıyor kalmazsınız. Geçmiş olsun.

G yazmıyorsa zaten muhtemelen sorunsuz geçersiniz okul olupta g yazılınca girmedi oluyor ve o zaman sınıfta kalınıyor kalmazsınız. Geçmiş olsun.

G ya da K yok hiçbir şey yok girilen sınavlarımın ortalması 85 üstü hepsi ayrıca geçen dönem de 91 ortlama ile takdir aldım sizce bu yılda takdir alır mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı