Deprem bölgesindeki okulumda zorla sınav yapıyorlar

Kalopsy

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Okula gitmek zorunlu değil. Ancak bulunduğum bölgedeki başka okullar yazılıları isteğe bağlı bırakırken bizim okulumuz zorunlu tutuyor. Bu bir yere şikayet edilebilir mi? Okulun başlarında bazı işlerim vardı ve gidemedim konuları bilmiyorum bilmediğim konudan yazılıya tâbi tutulacağım. Sınavlar salı günü başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okula gitmek zorunlu değil. Ancak bulunduğum bölgedeki başka okullar yazılıları isteğe bağlı bırakırken bizim okulumuz zorunlu tutuyor. Bu bir yere şikayet edilebilir mi? Okulun başlarında bazı işlerim vardı ve gidemedim konuları bilmiyorum bilmediğim konudan yazılıya tâbi tutulacağım. Sınavlar salı günü başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Nesi var. Bizde de yapıyorlar. (Adana)

Ben hataydayım bizim burada okullar yarın açılıyor gitmek ve sınava girmek zorunlu değil diye biliyorum. Bilgisi olan kişilere danış.

Gitmenin zorunlu olmadığı yerlerde sınav çok saçma. İlinin Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ara, durumu anlat.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı