Deprem çantalarınız hazır mı?

Gaziantep'in çok yakınından Doğu Anadolu fay hattı geçiyor. Gayet rahat sallanır ama dediğiniz gibi büyük olasılıkla çok fazla etkilenmeyecektir.

Evet hazır. Ayrıca lütfen deprem çantanıza maske de koyunuz, bulunduğumuz dönemde depremden kaçarsınız korona alır canınızı.
Korona'dan ziyade ceset kokusu ve bina tozlarından korur.
Yaşadığım şehir deprem şehri değil. O yüzden hazır değil. Ama İstanbul falan olsa idi. 2 tane bile hazır olurdu
İster İstanbul'dan en uzak şehirde yaşa gene sıkıntı çekersin. Neredeyse ülkedeki tüm fabrikalar İstanbul için yiyecek üretecektir. Belki her eve 1 aile bile yerleştirilebilir.

Son düzenleme:
Hayatta kalma çanatamdaki malzemeler: Fener (çakı: Pense bıçak konserve acacağı tornavida.
Küçük bıçak vs.) Maske savumnma aletleri ilk yardım çantası 2X telsiz 2X (kampçı saati: Magnezyum taşı düdük sıcaklık ölçer pusula ) pike.
Koruyucu özel maske.

Hazır değil

@wenX Yazdığım mesaj yüzünden çok pişmanım. Binanın kolonları hasarlı değil binanın ön cephesinde ufak sıva çatlakları var. 23 Katlı binanın 11. Katında oturuyorum bina yüksek olduğu için raylı binalar gibi sallanmaya başladık. Sonra binadan çıktık. İlk olarak karşı hastaneye gittik ama bize uyduruk uyarılar yapıp gecenin soğunda bizi parka gönderdiler. Çok soğuk olduğu için bina önüne geçip ateş yaktık. Saat 8 gibi akrabalarımızın bağ evine geçtik. 3 gündür bağ evindeyim internet çok az çekiyor.

Geçmiş olsun kankam. Durumun nedir?

Çok geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…