Geçmiş olsun herkese. Tekirdağ/Çorlu da oturuyorum bende. Bu tarafları yazan yok diye yazmak istedim. İlk olarak deprem hafif bir sallantıyla başladı. Bir kaç kere daha olmuştu. O yüzden ilk başlarda pek tırsmadım. Ama ondan sonra öyle bir sallamaya başladı ki. İnanın televizyon az kala düşüyor idi. Duvara asılı olan raflardan 2 tane büyük tabak yerlere düştü. Sonra bir tane vazo devrildi. Ardından babama haber vermek için gittiğim zaman giriş kapısının o sallanışını gördüm dedim herhalde burada hakkı rahmetimize ulaşacağız. Zar zor yürünüyordu evde.
Ayrıca 21 mi 25 saniye sürdü denilen deprem yaklaşık 1 dakika civarında sürdü en azından hissedilen buydu. Hatta bizim bir arkadaş 52 saniyelik bir video bile çekmiş. Videoda cam depremin şiddetinden açılıp kapanıyordu. Çarpıyordu. Yani anlayacağınız bence resmi olarak verilen değerler yanlış. Tüm sokak dışarıda idi.
Depremden sonra eve daha yarım saat önce girdik. Bu taraflarda çok kötü bir şekilde hissedildi. İnşallah artçı deprem kendini bu kadar belli etmez. Tekrardan herkese geçmiş olsun lütfen biraz daha duyarlı olun. Hafife alınacak bir şey değil. Sırf şu deprem yüzünden derslerime daha fazla çalışıp daha iyi bir meslek sahibi olup. Daha fazla para kazanıp 2 katlı bir evde oturmak istiyorum.
Bu arada şuan oturduğumuz ev kötü değil. Şöyle söyleyeyim 2008'de temeli atılmış. Ki bu site inşaat firmasının ilk binalarından. Bu yüzden adamlar" işte bakın binalarımıza" demek için kaliteli yapmış ona rağmen bu kadar hissettik. 5 katlı bir bina 3. katında oturuyoruz.
Şuan hala dışarıda bekleyen tek tük insanlar var.