Depremden PC taşıma

Kanka önceki arkadaş demişti bagaja koyma kucağıma alcam ama kasayı bida acmicam ya direk böyle alcam PC yi ilk aldığınızda 15 dk böyle yol gelxik birşey olmadı bu seferde böyle yapcam galuba
 
Sanırım iyi boyutu. Yerinden çok oynayıp anakarta zarar vermez. Bagaja koyacaksanız iyice sağlam bir şekilde koymanız lazım. Önerim bagajda yatak bir şekilde taşımanız (Ekran kartının yukarıya doğru bakacak şekilde). Kolay gelsin.
 
Böyle bir şey denemeyin. Asla denemeyin. En ufak bir artçı depremde bina yıkılabilir. Sonuç olarak hasar tespiti yapılmamış.
 
Aynen bizde çok korkuyoz zaten 13.kattayiz çıkması ayrı dert inmesi ayrı dert ama PC için de korkuyorum yillar sonra bilgisayar alabildim binada catlak var mı saglammi hiçbir şey bilmiyoruz şu anda
 
Hocam kesinlikle denemeyin. En ufak sallantı bile yıkmaya neden olabilir, boşverin bilgisayarınızı önemli olan sizin canınız. Lütfen eve girmeyin.
 
Bilgisayarı alma evde kalsın. Ev sağlamsa ilerki günlerde dönersiniz. Hasar varsa taşınmanız gerekecek. O zaman alırsın bilgisayarı.
 
Aga çok haklısınız valla ama bilemiyorum evden hızlı hızlı cikarken PS4 ü direk cantaua attım

Çok sağol kankam ya tavsiyen için
 
Dün saat 1 de olan depremden beri başka bir yerde kalıyoruz ev bir de 13.kat ilk depremde çok sallanmisti ama PC'yi de kurtarmak istiyorum sonuçta yeni aldım ve malum fiyatlar çok pahalı.

Bir bilgisayar için canindan olacaksin böyle saçma bir şey için uğraşma. Millet yemek bulamıyor sen bilgisayar derdindesin.
 
Tek fanlı kart zaten, küçük. Çıkarmasan da bir şey olmaz dikkat edersen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…