Depremzede burs başvuruları nereden yapılıyor?

Hemen olmaz o. Seneye KYK başvurunda madde falan koyarlar muhtemelen. Şu anda kredi alanları sonraki yatırma zamanı bursa çevirebilirler.
Bu arada yakınını kaybedem, evi hasar görenlere falan verirler. Yine herkese gitmez.
Osmaniye'deki aile evim yıkıldı. İskenderun'da üniversite için kalıyordum, öğrenciyim. Yine de vermezler mi? Başvuru tarihlerini de açıklamışlar. YÖK Duyuru Detay
Ahbap veriyor diye duydum. Üniversite öğrencilerine sadece.
EDİT: Yakınlarını kaybeden üniversite öğrencileri içinmiş. Başvuru linki: Ahbap Platformu Resmi Sitesi
Onu ilk defa duyuyorum.

@Critness o başka bir burs. Paylaştığınız linkte başvuru adresi belirtilmiş. Dil bilmeyene burs vermemeleri çok güzel olur bence.

Bir de sanırım Erdoğan açıkladı, televizyonda gördüğüm var. Devletin vereceği. Ben ondan bahsetmiştim.
Yoksa burs veren tonla kurum var. Gidin başvuru surelerinde başvurun.

@Critness o başka bir burs. Paylaştığınız linkte başvuru adresi belirtilmiş. Dil bilmeyene burs vermemeleri çok güzel olur bence.

Bir de sanırım Erdoğan açıkladı, televizyonda gördüğüm var. Devletin vereceği. Ben ondan bahsetmiştim.
Yoksa burs veren tonla kurum var. Gidin başvuru surelerinde başvurun.
Erdoğan'ın açıkladığı bursa ne zaman ve nasıl başvuru yaparım?

Söylenmemiş. Ya da biz yanlış anlıyoruz. Burs başvurusu geldiğinde olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı