Depresyondayım galiba

portakal hanim

Picopat
Yer
Harikalar Diyarı
Yaşım 17 benim yaşımdakiler, hatta benden küçükler ne hayatlar yaşıyorlar kiminin 30 milyon kiminin 100 milyon takipçisi var Kiminin'de her yıl üst üste aldığı ödüller var. Herkes tarafından bilinen ünlü insanlar, kiminin ailesi küçük yaşta oyunculuğa, müziğe veya jimnastiğe falan başlatıyor. Biz niye böyle doğduk sıradan, herkesin yaşadığı hayatı yaşamak istemiyorum. Iş, ev, çoluk çocuk'tan ziyade hayatımı doyasıya yaşayıp eğlenmek istiyorum. Benden küçükler bile dünyaca bilinen farklı kişiler. Neden bazı insanların yaşadığı hayatları izliyoruz? Neden ünlülerin hayranlarıyız, kendimiz olamıyoruz? Türkiye'de imkansız zaten bunlar. Depresyondayım galiba, 2-3 gündür durgun, hayal kırıklığına uğramış, sıkılmış hissediyorum. Nasıl çıkıcam? Spor falan yapıyorum rahatlamak için aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşım 17 benim yaşımdakiler, hatta benden küçükler ne hayatlar yaşıyorlar kiminin 30 milyon kiminin 100 milyon takipçisi var Kiminin'de her yıl üst üste aldığı ödüller var. Herkes tarafından bilinen ünlü insanlar, kiminin ailesi küçük yaşta oyunculuğa, müziğe veya jimnastiğe falan başlatıyor. Biz niye böyle doğduk sıradan, herkesin yaşadığı hayatı yaşamak istemiyorum. Iş, ev, çoluk çocuk'tan ziyade hayatımı doyasıya yaşayıp eğlenmek istiyorum. Benden küçükler bile dünyaca bilinen farklı kişiler. Neden bazı insanların yaşadığı hayatları izliyoruz? Neden ünlülerin hayranlarıyız, kendimiz olamıyoruz? Türkiye'de imkansız zaten bunlar. Depresyondayım galiba, 2-3 gündür durgun, hayal kırıklığına uğramış, sıkılmış hissediyorum. Nasıl çıkıcam? Spor falan yapıyorum rahatlamak için aynı.
Bu da bizim kaderimiz diyelim.

Neden mi? Çünkü bizim gibi insanlar sadece hayal ediyor. Hayalini gerçekleştirmiyor. İmkanın yoksa yaratmak için çalış sonra hayalini gerçekleştir.

Her şey senin elinde. Kendini geliştir ve kendin ne olmak istiyorsan onu olmaya çalış.

Bu dünyada kendini her zaman daha üst seviyelerle kıyaslarsan hiçbir zaman mutlu olma ihtimalin yok. Şunu kabul etmeniz gerekir ki bu dünya eşit ve adaletli bir yer değil bir taraf çok zengin bir taraf çok fakir senin yapman gereken bulunduğun şartlarda kapasiteni zorlayıp en iyisine ulaşmaya çalışman. Yani kendini kimseyle kıyaslamayıp her zaman çalışıp kapasiteni zorlaman bunu yaparsan iyi bir hayat yaşarsın. Ama şikayet etmek sürekli kendini başkaları ile kıyaslamak bir şey yapmamak işin en kolay kıs mıdır.

Bu da bizim kaderimiz diyelim.

Neden mi? Çünkü bizim gibi insanlar sadece hayal ediyor. Hayalini gerçekleştirmiyor. İmkanın yoksa yaratmak için çalış sonra hayalini gerçekleştir.

Her şey senin elinde. Kendini geliştir ve kendin ne olmak istiyorsan onu olmaya çalış.
Küçüklükten beri dünyaca bilinen aktris olmak istiyordum son 3 gündür arttı bu isteğim ama istediğimden emin de değilim, geç oldu diye düşünüyorum, izlediğimiz çoğu çok küçük yaştan beri yapıyor yeteneğim ne onu bile bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı