Der8auer gözleri kapali sistem topladi

Bordo berelilere atıfta bulunmuş. Detaylar için Google’da bordo bereli eğitimini yazarsan çıkar.
Birkaç videoda o eğitim hakkında bu tarz bir şeyler duyduğumu hatırlıyorum ben. Öylesine yazdım yoksa bir yere atıfta bulunma amacım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözleri kapali sistem toplama challange'ina sevgili ben @Recep Baltaş da katilir mi acaba? :)
kendisini (der8auer) senelerdir takip ediyorum, gözleri kapali sistem toplayacak kadar hardware delisi seviyesine gelmis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisini tebrik ediyoruz. Özellikle bir yardim kurulusuna 2400 € destek vermesi cok hos olmus, bunu gecen noelde de yapmisti yanlış hatirlamiyorsam.

Sevgiler :)
sonradan gelen edit: İngilizce versiyonu asagida.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bir şey değil Recep abi gözleri kapalı + elleri bağlı bir şekilde ayakları ile PC toplayabilir toplarken aynı Zaman'da çayda içer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı