Derbide kazanan Fenerbahçe!

20. dakikadan beridir 10 kişi oynayan fenerbahçe, çağların golüyle kazanmasını bildi.
Belki 5 yıldır maç izlemiyordum. Bu maçı izleyeyim dedim. İzlediğime değdi. Güzel oynadık. 10 kişi kaldıktan sonra "Bu iş bitti." demiştim ama garip bir şekilde bayağı üstün bir şekilde kazandık. Gerçekten garip geliyor.

Sezon boyu yenilmeyen Galatasaray'ın da 10 kişi kalmamıza rağmen bizi yenememesi çok şaşırtıcı.
 
Belki 5 yıldır maç izlemiyordum. Bu maçı izleyeyim dedim. İzlediğime değdi. Güzel oynadık. 10 kişi kaldıktan sonra "bu iş bitti." demiştim ama garip bir şekilde bayağı üstün bir şekilde kazandık. Gerçekten garip geliyor.

Sezon boyu yenilmeyen Galatasaray'ın da 10 kişi kalmamıza rağmen bizi yenememesi çok şaşırtıcı.

Biz daha iyiyiz de ondan. :D
 
Ben Galatasaraylıyım. Hem GS hem FB için hakem rezalet yönetti. Gereksiz fauller, verilmeyen kartlar derken. GS rezalet bir futbol oynadı. Fener de o kadar iyi oynamadı. Mert hakan gibi bir futbolcu olduğu için yaptığı hareketleri normal karşılamak lazım. Onu bunu geçtim son yıllarda seyrettiğim en kötü Galatasaray. Bu kadar mı isteksiz olunur, bu kadar mı yavaş oynanır ya? Farka gidecek maç ne hallere döndü.
 
Zorlu maçta kazanan fenerbahçe oldu. 20. dakikadan beridir 10 kişi oynayan fenerbahçe, çağların golüyle kazanmasını bildi. Maç hakkında düşünceleriniz? Galatasaray çok kötüydü, ne oynadığı belli değildi.

Delirdim cidden delirdim. Ne biçim maçtı ya? Dalga mı geçtiler bizimle anlamadım. Biz şampiyonluğu da veririz.

Kim ne derse desin okan hocaya yazar abdülkerim ve Kaan yerine sergio olsaydı maç olsa böyle olmazdı Galatasaray için haftaya hiç kolay geçmeyecek Konya da ligde kalmaya çalışacak zaten.

Biz daha iyiyiz de ondan. :D

Bu teknik analizi yaparken zorlandınız mı?
 
Kısacası ilk 20dk 11 kişi oynadık kalan 70dk 10 kişi oynadık ve en iyi defansımız yani djiku oyundan atılmasına rağmen söke söke yendik. Yapacak bişey yok maç şuna yazdı buna yazdı değil maçı fener kazandı isteksiz oynayan bir takımı yenmek karşı takımın görevidir.
 

Geri
Yukarı