Derbide kazanan Fenerbahçe!

Galatasaray, Konyaspor ile berabere kalsa bile şampiyon olacak. Diğer Fenerbahçeliler gibi kendimi avutup "Şimdi kupa kaldırmaya hevesleri olmaz ki hehehehe" falan demeyeceğim.

Yine de şunu unutmayın ki, tarihin en efsane derbilerinden biriydi bu. O müthiş koreografilerin, 53 bin kişinin, korkunç bir baskının önünde, maçın neredeyse maçından beri tek stoperle oynamasına rağmen kalesine isabetli şut bile attırmadı Fenerbahçe.

Buna "şans" dersek futbolcuların ve teknik ekibin emeğini çöpe atmış oluruz; lakin aşırıya kaçıp "Ali Koç ve İsmail Kartal kalmalı" diyecek kadar da dönek olmamalıyız. Gelecek sezon Aziz Yıldırım + Jose Mourinho + kaliteli kadro + düzgün teknik ekip + işini iyi yapan sağlık ekibi şart oğlu şart.
 
Evet ben izledim, senin aksine. Bu yorumları da izlediğim maç üzerinden yapıyorum, Twitter'daki Fenerbahçe sayfalarının attığı tweetlerle değil.
10 kişi evinde yenilmissin hala boş boş ağlıyosun.
Ben maçta rezalet oynadığımızı daha maç biter bitmez söyledim zaten. Oynadığımız futbolu savunmuyorum kesinlikle ki savunulacak bir yanı da yok. Sadece sizin, attığınız kıytırık bir golle kazandığınız bu maçta neden bu kadar çok havalara girdiğinizi anlamıyorum. Yok hakem olmasaymış tarihi fark atarmış da bilmem ne. O 1 golü zaten zar zor attın, attıktan sonra da 25 dakika faule yattın, ne anlatıyorsun hala?
Yani şahsen bu lafa katılmıyorum sonuçta bu takımları tutan hepimiz Türk'üz aynı yapıdayız aynı taraftar tipi BJK'de, GS'de, FB'de de var.
Hepimiz Türk'üz ve hepimizin kafa yapısı aşağı yukarı aynı, burası kesinlikle doğru ama Fenerbahçe'liler 10 senedir şampiyon olamayan, 15 senedir Şampiyonlar Ligine gidemeyen başarısız bir takım olduğu için artık kendilerine yeni yeni savunmalar bulup kılıflar ürettiler. Biz geçen sene Fener'i deplasmanda 3-0, evimizde sarhoşken 3-0 yendik. 20-21 sezonunda Beşiktaş'ı 3-1 yendik fakat maç sonu şampiyon biz değil onlar olduğu için sesimizi çıkartmadık.
@Efe Kaya dediği taraftar tipi kendisi fener gayet iyi oynadı sanki şans eseri gol gelmiş gibi anlatıyor.
Gol şans eseri geldi zaten? Fenerbahçe savunmaya oynuyordu full.
Kime laf anlatıyorum ya, Allah için git şu maçı doğru düzgün 90 dakika izle, özeti izleyip izleyip geliyorsunuz...
 
@Roiberic von Nische Mourinho hep aynı ekiple mi çalışıyor. Yani yardımcılarında iyidir bence.

@Wlixe napsin 10 kişi bütün maç atak mı yapsın? Defans oynarak sizden daha fazla pozisyona girdi.

Torreira daha çok yattı faule 20-25 dk götürmüştür.

Şimdi geçen sezona niye geldin o sezona bir şey dediğimiz yok ama artık karşınızda Samet luan peres zajc yok.
 

Geri
Yukarı