Derecelideki sorun nasıl çözülür?

OverRar00

Hectopat
Gold 1'e çıktım ve daha da çıkamıyorum. Sebebi ise adamlar ya takımı sabote ediyor ya da instalock yapıp sürekli 0'a 30 gidiyor durumu oluyor. Genelde Sage oynayan biriyim rolümden de memnunum ama şu son 1 aydır sürekli Gold 1 ve gümüş 3 arasında sürekli gidip geliyorum. Adam bir de itaat et eli alayım diyor bilerek oynamıyor. Kendimi geliştirmek istesem genelde 15-20 kill arası kalıyorum hep.

Gold 1'e çıktım ve daha da çıkamıyorum. Sebebi ise adamlar ya takımı sabote ediyor ya da instalock yapıp sürekli 0'a 30 gidiyor durumu oluyor. Genelde Sage oynayan biriyim rolümden de memnunum ama şu son 1 aydır sürekli Gold 1 ve gümüş 3 arasında sürekli gidip geliyorum. Adam bir de itaat et eli alayım diyor bilerek oynamıyor. Kendimi geliştirmek istesem genelde 15-20 kill arası kalıyorum hep.

Ah kankam, attığım ticketlar ile buradan Çin'e yol yapardım... Yücelik3-immo2 arası bile berbat halde. Umarım düzeltebilecek bir sistem geliştirirler.

İnsanların kendi eğlencesi için diğer insanların huzurunu bozma kafasından çıkmadıkları sürece zor. Tavsiyem arkadaşlarınızla oynamanız eğer yoksa oyundan pre bulmanız yoksa işiniz çok zor derecenizi çok takan biriyseniz sizi daha da yıpratır ve belki de sizi
Ah kankam, attığım ticketlar ile buradan Çin'e yol yapardım... Yücelik3-immo2 arası bile berbat halde. Umarım düzeltebilecek bir sistem geliştirirler.
Yüksek elolarda bu daha da çıldırtası bir şekilde boostedlar hileler de çok....

İşte bu konuyu açmadan önce Valorant dereceli modunda yaşadığım en ufak bir görüntü. Sonrasında sinirlenip küfür ettiğim için devamını koymadım videoya. Skor tablosunda bilerek geçmek için oynadığını söyledi Jett ise daha öncesinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı