- Makaleler
- 1
Samimi bir dostumuz bu forumdan.Arkadaş kim?
Samimi bir dostumuz bu forumdan.Arkadaş kim?
Hocam benim de birden fazla hesabım var ama tespit edemediniz.Çift hesapları fark edebiliyoruz.
Derek Pappalardo ve Pembe saçlı şirin çocuk geri gelmemek üzere mi bıraktılar?Kendisi biraz önce tamamen bıraktı aynı şekilde Pembe saçlı şirin çocuk dahil. Okul zamanında da ben.
Derek Pappalardo ve Pembe saçlı şirin çocuk geri gelmemek üzere mi bıraktılar?
Bu gidiş iyi değil, sevdiğim çoğu kişi göç ediyor. Böyle devam ederse benim de sonum gözüküyor.Evet son olaylardan sonra. Belki cezaları bitince veda konusu açarlar o kadar. Kendileri Donanım Arşivi’nde konuşuyorlar.
Kendisi biraz önce tamamen bıraktı aynı şekilde pembe saçlı şirin çocuk dahil. Okul zamanında da ben.
Bu gidiş iyi değil, sevdiğim çoğu kişi göç ediyor. Böyle devam ederse benim de sonum gözüküyor.
Donanım Arşivi’nde konuşuyoruz o yüzden biliyorum. Maalesef ben de haksızlık olsun istemezdim.Nereden biliyorsun? Zaten dün ve bugün yaşananlar garip. @SideWinder bile garip şeyler oluyor dedi. İlginç hâla düzgün bir açıklama yok.
Çoklu hesap sistemi tespit etmiş kullanıcıyı. Geçmişte de çoklu hesapları olduğundan gerekli uyarı verilmiş.
Evet bana da mesaj atmış, gördüm. Beni tanımadıysan Çalıya Saklanan Kedi'yim ben.Donanım Arşivi’nde konuşuyoruz o yüzden biliyorum. Maalesef ben de haksızlık olsun istemezdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.