Çözüldü Dergiburada parayı çekti ama sipariş oluşturmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem szer

Centipat
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Yaklaşık 2 saat önce dergiburada sitesinden level dergisini satın aldım. Parayı karttan çekti, PayTR tarafından Gmail geldi paranın çekildiğine dair. Fakat internet sitelerinden siparişlerime baktığımda sipariş gözükmüyor. Üstelik dergiburada'dan da bana hiçbir Gmail veya SMS gelmedi. Sizce ne yapmalıyım, ayrıca bu siteden alışveriş yapmış olan arkadaşlar, sizce bir sıkıntı çıkar mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Ben yazdımda hatayı düzeltip siparişi oluşturdular dergide elime geldi ondan yazdım.
Hocam ben hem Şikayetvar'a hem de kendi iletişim adreslerine yazdım bir dönüş yapılmadı. Size ne kadar sürede geri yazdılar.

Düzenleme: Kendilerine konuyla ilgili mail atmıştım. Bugün dönüş yapıldı ve sistemsel bir hata olduğunu, siparişimin kargoya verildiğini ve takip kodunu yolladılar. Sorun çözüldü.
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Yaklaşık 2 saat önce dergiburada sitesinden level dergisini satın aldım. Parayı karttan çekti, PayTR tarafından Gmail geldi paranın çekildiğine dair. Fakat internet sitelerinden siparişlerime baktığımda sipariş gözükmüyor. Üstelik dergiburada'dan da ban hiçbir Gmail veya SMS gelmedi. Sizce ne yapmalıyım, ayrıca bu siteden alışveriş yapmış olan arkadaşlar, sizce bir sıkıntı çıkar mı? Şimdiden teşekkürler.

Bana da aynısı olmuştu şikayet et 2 gün bekledim gelmeyince bakayım dedim seninkiyle aynı olduğunu gördüm şikayet Var'a şikayet et.

"dergiburada" mı "dergiburda" mı? Dergiburada diye bir site bulamadım çünkü. Dergiburda sitesinden de alışveriş yapan kişiler dolandırıcı olduğunu yazmış.
Bana da aynısı olmuştu şikayet et 2 gün bekledim gelmeyince bakayım dedim seninkiyle aynı olduğunu gördüm şikayet Var'a şikayet et.
Şikayet var'a yazınca bir şey olduğu yok. Sadece büyük firmalar ilgileniyor müşteri kaybetmemek için. Dergiburada adlı bir siteyi kimsenin duymadığına eminim, bir işe yaramayacaktır. Adamların kaybedecek bir şeyi yok.

"dergiburada" mı "dergiburda" mı? Dergiburada diye bir site bulamadım çünkü. Dergiburda sitesinden de alışveriş yapan kişiler dolandırıcı olduğunu yazmış.

Şikayet var'a yazınca bir şey olduğu yok. Sadece büyük firmalar ilgileniyor müşteri kaybetmemek için. Dergiburada adlı bir siteyi kimsenin duymadığına eminim, bir işe yaramayacaktır. Adamların kaybedecek bir şeyi yok.
Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hocam bu site yani Dergiburda. Yöneticiler düzeltmiş. Ayrıca sitenin güvenilir olduğuna eminim. Arkadaşım almıştı ve gelmişti bir sıkıntı olmadan(kendisi mesajlarıma bakmıyor, soramıyorum). Hem de Level dergisinin sitesine girip "satın al" deyince de buraya atıyor. Yani güvenilir.

"Dergiburada" mı "dergiburada" mı? Dergiburada diye bir site bulamadım çünkü. Dergiburada sitesinden de alışveriş yapan kişiler dolandırıcı olduğunu yazmış.

Şikayet Var'a yazınca bir şey olduğu yok. Sadece büyük firmalar ilgileniyor müşteri kaybetmemek için. Dergiburada adlı bir siteyi kimsenin duymadığına eminim, bir işe yaramayacaktır. Adamların kaybedecek bir şeyi yok.

Ben yazdımda hatayı düzeltip siparişi oluşturdular dergide elime geldi ondan yazdım.

Hocam ben hem Şikayetvar'a hem de kendi iletişim adreslerine yazdım bir dönüş yapılmadı. Size ne kadar sürede geri yazdılar.

Düzenleme: Kendilerine konuyla ilgili mail atmıştım. Bugün dönüş yapıldı ve sistemsel bir hata olduğunu, siparişimin kargoya verildiğini ve takip kodunu yolladılar. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı