Derin hikayeli oyun önerisi

Loot bazlı bir FPS-RPG ama FPS yönü daha baskın bir oyun olan Borderlands serisine belki bir göz atabilirsin.

Borderlands serisini geçen senenin sonlarına doğru aldım ama bir kere bile oynamak nasip olmadı. Multiplayer bir oyun gibi geldi bana, MP FPS oyunlarıyla pek aram yok.

BioShock infinite bu oyunu kesin oyna.

Bu oyuna başlamıştım, ilk 2 ya da 3 saatiydi çok hızlı ve karışık bir aksiyon sistemi vardı yanlış hatırlamıyorsam ondan dolayı bırakmıştım galiba. Bir de önceki oyunlarını da oynamamıştım. Karantina da belki tüm seriyi oynarım.
Derin hikayeli mi bilemem ama beyond Two Souls harikadır.

Adını ilk defa senden duydum galiba oyunun, şimdi Google'da ufak bir baktım da psikolojik gerilim oyunuymuş, mutlaka bakacağım teşekkür ederim önerin için.
Singularity'e de bir bak. Pek bilinmez ama keyiflidir.

Korku ve aksiyon oyunuymuş sanırım. Biraz okuduğum kadarıyla oyun tarzı olarak Metro 2033 serisine benzettim. Güzele benziyor teşekkürler.

Önyargı çok olsa da sana tavsiyem kesinlikle FF XV Windows Edition.
Açık dünyası olan güzel grafikler ve hikaye ile harmanlanmış çok iyi bir oyun.
Özellikle Gamepad için dizayn edilmiş olması hoşuna gidebilir.

Önyargı çok olsa da sana tavsiyem kesinlikle FF XV Windows Edition.
Açık dünyası olan güzel grafikler ve hikaye ile harmanlanmış çok iyi bir oyun.
Özellikle Gamepad için dizayn edilmiş olması hoşuna gidebilir.

Cidden gameplay videolarını bile izlememiş olmama rağmen, ön yargım var oyuna karşı. Gameplay izleyip, duruma göre başlayabilirim.

Vampyr'e de bakabilirsin.

Vampyr'in gameplay videolarını falan da izledim ama pek oynayasım gelmedi onu.

Life is Strange

Metro serisi (kitap olarak da okursan tadindan yenmez)

Assassin's Creed tüm serileri ama ozellikle sirayla Black Flag, Origins, Odyssey.

Farcry Primal / Farcry 5

Middle Earth: Shadow of Mordor / Shadow of War

Hatirladikca yazarim olmadi. Ilk aklima gelenler.

Life is Strange

Metro serisi (kitap olarak da okursan tadindan yenmez)

Assassin's Creed tüm serileri ama ozellikle sirayla Black Flag, Origins, Odyssey.

Farcry Primal / Farcry 5

Middle Earth: Shadow of Mordor / Shadow of War

Hatirladikca yazarim olmadi. Ilk aklima gelenler.

Ac ve Farcry serilerinden artık bıktım açıkçası. Metro serisinde bir tek Exodus'u oynayamadım, onda da sistem el vermediği için. Middle Earth serisinin hikayesine çok bağlanamadım ki normalde, Yüzüklerin Efendisi evrenini çok severim. Ayrıca, bunu söylediğim için muhtemelen linç edeceksiniz, oyunun kombat sistemi hiç hoşuma gitmiyor, Arkham Night serisinden alındı biliyorum, onda da sevmezdim sistemi. Life is strange sanırsam interaktif bir oyun, hiç haz etmem. Teşekkürler önerilerin için.

Exodusu low da olsa dene derim, cok begendim.

Middle Earth e ben de alisamamistim ilk basta ama alisinca akiyor mubarek, AC nin tirmanma mekaniginden sonra yapinin tepesine saniyede cikan skill olunca parti kur oy verelim modundaydim :D

Exodusu Low'da olsa dene derim, cok begendim.

Middle Earth'e ben de alisamamistim ilk basta ama alisinca akiyor mubarek, AC'nin tirmanma mekaniginden sonra yapinin tepesine saniyede cikan skill olunca parti kur oy verelim modundaydim :D.

Low'da oynadım, bir müddet dayanabildim sonra mecbur bıraktım, çünkü kör oluyordum. Gözüm yoruluyordu, yalnız doku kalitesi düşmüyor sanki bir de görüntüyü bulanıklaştırıyorlardı. İlerde daha iyi bir PC alırsam rahat rahat oynarım diye sildim bende.
Mafia serisi.
Metro serisi.
Skyrim.
Undertale.
Spec Ops: The Line.
Mass effect.
Fahrenheit.
BioShock serisi.

Skyrimden hep witcher yüzünden uzak durdum, sanki skyrim'e girsem, witcher serisine ihanet edicekmişim gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı