Derin hikayeli oyun önerisi

@DeLiYuReK01 evet, oyun senua Hellblade. Ses kısmı size hitap etmiyor olabilir ama benim için çok iyiydi. Hani nier ve senua oyunu bitirip üzerine az düşününce oturan hikayeleri var. Özellikle nier zaten baş yapıt o konuda. Lütfen spoiler yememeye çalışın nier için 5 farklı standart, 20'den fazla farklı "pek de standart olmayan" sonu var. Biraz karıştırmayı ve çerçeve dışında düşünmeyi seviyorsanız 3-4 tanesini yakalarsınız zaten. Standart 5I her türlü buluyorsunuz, eğer bulamazsanız hikayeyi bitirmiş olmazsınız(a b C D'e) şeklinde kayıt dosyasında göreceksiniz. Ben 2. defa için az bekliyorum.

Nier Automata'nın gameplay videolarına baktım, pek bana hitap etmiyor. Aslında benim aradığım Max Payne tarzında bir oyun. Max Payne 2'yi her sene tekrar oynarım, çünkü hikayesi güzel, oynanışı zevkli, bir de üstüne küçüklük anılarım olunca benim için başyapıt.

Yazan eden oldu mu bilmiyorum ama Deus Ex: Human Revolution ve devam oyunu Deus Ex: Mankind Divided'a göz atmanı tavsiye ederim. Yüzeysel bir hikayesi yok, anlamak için olayları takip etmen gereken aradığın tarzda derin bir hikayesi var.

Yazan eden oldu mu bilmiyorum ama deus ex: Human revolution ve devam oyunu deus ex: Mankind Divided'a göz atmanı tavsiye ederim. Yüzeysel bir hikayesi yok, anlamak için olayları takip etmen gereken aradığın tarzda derin bir hikayesi var.

Profil resminden de anladığım kadarıyla bayağı hayranısın herhalde oyunun 😀. Gameplay videosuna baktım, aksiyon bakımından güzele benziyor, hikaye de dediğin gibiyse oynanır. Teşekkürler.

Profil resminden de anladığım kadarıyla bayağı hayranısın herhalde oyunun 😀. Gameplay videosuna baktım, aksiyon bakımından güzele benziyor, hikaye de dediğin gibiyse oynanır. Teşekkürler.

Çok sıkı hayranıyımdır. :) Hikayesi kadar oynanışı da derindir. Özgür bırakır seni bu konuda, ister vura vura ister gizli ilerle, sana kalmış.

Çok sıkı hayranıyımdır. :) Hikayesi kadar oynanışı da derindir. Özgür bırakır seni bu konuda, ister vura vura ister gizli ilerle, sana kalmış.

Hocam Human Revolution'u bitirmiştim en son o seride, Mankind Divided var bir de herhalde son oyun olarak; sizce önceki oyun kadar iyi mi bu da? Oynamaya değer mi? Senaryo bağlantısı var mı? Ona göre yükleyeceğim ben de 😀.

Hocam Human Revolution'u bitirmiştim en son o seride, Mankind Divided var bir de herhalde son oyun olarak; sizce önceki oyun kadar iyi mi bu da? Oynamaya değer mi? Senaryo bağlantısı var mı? Ona göre yükleyeceğim ben de 😀.

İlk oyunun bittiği yerden başlıyor diyebilirim. Herkes gibi ben de oyunun kesilmesinden dolayı şikayetçiyim. Yani oyun şimdi başlıyor dediğimiz an oyun bitiyor. Yayıncı sağolsun üçüncü bir oyun yapmak isteyince geliştiriciler de eyvallah demiş. Ama yine de başarılı bir oyun. İlk oyundaki eksiklerini kapatıp üstüne eklemiş, hikaye olarak yine derin, Adam kendini yine bolca gizemin içinde buluyor. 18 saat falan sürüyor sağı solu gezersen, ek paketlerle birlikte 25 saati buluyor. Tavsiye ederim en yakın indirimde. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı