Derin yerde yüzemiyorum

abntys

Hectopat
Daha fazla  
Denizde derin bir yerde yüzemiyorum, ama kıyı da yüzebiliyorum.
Su derinleştikce bacaklarım diplere doğru gidiyor.
7 Yıldır öğrenmeye çalışıyorum, ama olmuyor arkadaş. Her defasında ölümden dönüyorum.
Bunun sebebi ne? Nasıl öğrenirim yüzmeyi?

Denizde derin bir yerde yüzemiyorum, ama kıyı da yüzebiliyorum.
Su derinleştikce bacaklarım diplere doğru gidiyor.
7 Yıldır öğrenmeye çalışıyorum, ama olmuyor arkadaş. Her defasında ölümden dönüyorum.
Bunun sebebi ne? Nasıl öğrenirim yüzmeyi?

Eğitmen olmadan olmaz. Gerçekten iyi bilen birisi olmalı ya da.
Ayrıca kafanıza göre her suya girmeyin derim.

Yüzme hocalardan eğitim aldınız mı? Kendinize güveniniz var mı? Suda rahat mısın? Panikliyor musun?
Hayır eğitim almadım, arkadaş çevresinden hep öğrenmek istedim.
Suda kendime güvenemiyorum, suda rahat değilim ve evet ağzıma su kaçınca acayip panikliyorum
Boyunu 10 cm aşan yerden sonrası bana aptallık geliyor. Fazla açılmaya gerek yok, boy seviyeni koruyarak da gayet eğlenceli yüzebilirsin.
Öyle de, ama çevremde kilometrelerce açılan arkadaşlarım var. Onları görünce meraklanıyorum kendim sporcuyum ama yüzmeyi bilmiyorum bu koyuyor

@abntys belli ki yüzmeyi daha bilmiyorsunuz ve eğitimsiz olduğunuz için yüzme de panik yaşamanız normal. Belediyenin spor kulüpleri oluyor onlardan yüzme dersi alın. Bu şekilde derin yerlerde yüzmede daha rahat olacaksınız.

Kendiniz bile aslında cevabı verdiniz, dediğim gibi panik ve korktuğunuz için ve suda sakin kalmadiginiz için boğulma tehlikesi yaşamanız çok normal.

En başta derin de yuzmeniz için kendinize güvenip sakin bir şekilde rahat olmalı ve panik yapmamaniz gerekiyor bunun için de yüzme eğitimi almanız kendinizi geliştirip o şekilde yuzebilirsiniz.

Çocukluk zamanında iken çok derinlere kadar giderdim ama büyüdükçe o kadar derine gitmeme gerek olmadığını anladım. Denizde eğleniyorsan ve keyif alıyorsan çok açılmana gerek yok 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı