Derin yerde yüzemiyorum

15 gün eğitim aldım, 2 aya bölünmüş olarak verildi. Yüzmeye başlamazsam batıyorum ben de, yani durağan bir şekilde bekleyemiyorum. Bir öğrenemedim gitti. Fakat boğulacağım zaman ters dönüp yatıyorum suya, en rahatı öyle oluyor. Yorgunluğum gidince de tekrar başlıyorum yüzmeye, yüzme sorununuz yok ise bu dediğimi yapabilirsiniz.

Bende 2 sene öncesine kadar yüzemiyordum boyumu aşan yerde. Kendi kendime deneyerek su üstünde kalmayı başardım. Ama bunu sen deneme sıkıntılı bir yöntem, bana nasip oldu diyelim. Bilen birileriyle eğitim görmeni tavsiye ederim.

Profesyonel eğitim almadıysan derinlere gitme zaten. Yüzme şakaya alınacak bir şey değil. Allah korusun bacağına falan kramp girerse ne olacak? Suda çırpınıp duracaksın. Ayrıca bacağına veya koluna kramp girerse yavaş yavaş dibe çökmeye başlarsın haberin olsun.

Profesyonel eğitim almadıysan derinlere gitme zaten. Yüzme şakaya alınacak bir şey değil. Allah korusun bacağına falan kramp girerse ne olacak? Suda çırpınıp duracaksın. Ayrıca bacağına veya koluna kramp girerse yavaş yavaş dibe çökmeye başlarsın haberin olsun.
Aynenn, tam beni anlattınız. Her defasında fazla yüzünce kramp giriyor, diplere doğru gidiyor bacağım. Öyle olunca hiç yüzemiyorum felç gibi kalıyorum, şansımdan hep kıyıda yüzerken kramp giriyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı