Şu an tanrıcıklarla kapışacak gücüm yok, ülkenin ücretsiz üniversite eğitiminden yararlanmak ilk hedefim. 5 senemi kendimi yetiştirmeye harcayacağım, okulun diploması yaşamak için yeterli değil.Not : Ne yapacaksınız bakalım, Tanrılar şu an zor durumda malikler ilen kapışıyor, Malikler Avrasya'da kontrolü ele almak üzere, Altında kalacak Reaya şimdiden kara kara düşün, gerçi eğilim şimdi malikleri kötüleme dışlama üzerine de, taktik yemiyor gibi bakalım
Şu an tanrıcıklarla kapışacak gücüm yok, ülkenin ücretsiz üniversite eğitiminden yararlanmak ilk hedefim. 5 senemi kendimi yetiştirmeye harcayacağım, okulun diploması yaşamak için yeterli değil.
O tür şeyleri boşa para harcamak olarak değerlendiriyorum, tanımadığım adama 50 lira atsam karnım ağrır. O paraya yarım kilo tavuk göğsü alarak tel şehriye çorbasına ve pilava atmayı tercih ederim.Tanrılara bir veriyorsan on almaya çalışıyoruz tanrılar bizden on alıyorsa bunu bire çekmeye çalışıyoruz, kafayı buna patlatıyoruz.
Atıyorum örnek , on beş yaşında bir çocuğum pederin kredi kartı arakladım cüzdandan niye? Tanrıların düşük algılı liboşu bir tane GAMER benim adımı söyleyecek de iki pekiştireç bir kıs kıs akideşlerime bak popüler abim beni seviyor diyeceğim diye 50'lik 100'lük ateşleyeceğim.
O tür şeyleri boşa para harcamak olarak değerlendiriyorum, tanımadığım adama 50 lira atsam karnım ağrır. O paraya yarım kilo tavuk göğsü alarak tel şehriye çorbasına ve pilava atmayı tercih ederim.
Başlığı görünce aklıma direkt bu sahne geldi.
Dünyada deli paralar dönüyor, benim 50 TL'cik param belki şu an harcadığımda 2.5$ ediyor olabilir ama bazı insanlar bir porsiyon et yerken on binlerce dolar harcıyor, bir başkası ise milyon dolarları bir araba veya gemi için harcıyor.Bunun neticesinde dolaşımdan kopan atıyorum misal bütçe sonu diyelim 550 000 000 TL hadi diyelim kapanış uzatıldı 500 000 000 000 TL falan uzar gider bu, buncana takasın içinde senin kıytırıktan 50 TL değeri nedir? nasıl bir sabittir yani " 500 000 000 000 TL " bu rakamın içinde senin 50 TL muhabbeti yapılır mı?
Ama şiir güzel.@just chillin @T21
Bu son dersti, bundan sonra da artık iyice bıkkınlık şirket kuracağım, meşgale olsun not ben sürgünde bir tanrıyım şu an.
İşte Kırmızılı kadın figürü popülizm falan girmeyelim o konulara, özetle Reaya yani küçük baş büyükbaş sürülerimiz görüp görebileceğin en sadist en kötücül varlıklar olmakla birlikte ben bunu bizzat-i tatbik etmiş bulunmaktayım, sizde uğraşmayınız bu reayalar ile.
Zaten bundan sonra da isteyen gitsin Spagetti canavarına inansın isteyen ERU'ya falan.
Ben bu milletinde çok sadistliğini kötülüğünü görüp görebileceğin en tiksindirici niteliğini vasfını gördüm sonra da dedim ki, gidin o tanrıların cehenneme.
Not : Ben ilk kitapları da okudum, ilk tabletleri de, ilk çömleklerin içine gömük taştan tabletleri de, yeter artık gına geldi sekiz bin yıldır aynı muhabbet yeter yani.
Bilmeyenler bilsin beni Allah benim ben Allah'ım, Anlamadan bana kızma ölmeden mezarım kazma Allah'ı bulmaya gezme Allah benim ben Allah'ım.
Yüzü aynen bana benzer hem konuşur hem de dinler bunu göremeyen körler Allah benim ben Allah'ım.
Hoca efendi kızma bana hakikat söyledim sana secde yapılmaz duvara Allah benim ben Allah'ım.
Dünyada deli paralar dönüyor, benim 50 TL'cik param belki şu an harcadığımda 2.5$ ediyor olabilir ama bazı insanlar bir porsiyon et yerken on binlerce dolar harcıyor, bir başkası ise milyon dolarları bir araba veya gemi için harcıyor.
Hayat işte.
Ama asıl soru trilyonlarca paranın dönüşümünden benim nasıl karlı çıkacağım?
Onu da öğreniriz umarım.
Ama şiir güzel.