Dün okulda 6 dersimiz boş geçti hiç biri işlenmedi. Ben oraya eğitim almaya gidiyorum ama beni orda 6 saat boş boş oturtuyorlar. Eve de göndermiyorlar. Eğitim hakkının elinden alınmasından dava açılabilir mi?
Dün okulda 6 dersimiz boş geçti hiç biri işlenmedi. Ben oraya eğitim almaya gidiyorum ama beni orda 6 saat boş boş oturtuyorlar. Eve de göndermiyorlar. Eğitim hakkının elinden alınmasından dava açılabilir mi?
Önemli bir durum olmuş olabilir, eğer dışarı gönderirlerse ve var olarak yoklamaya geçerse o süre içerisinde başınıza bir şey gelirse bütün suç okula kalır. Bu sebepten ötürü yapılan şey doğru. Boş ders konusuna gelirsek eğer bu devamlı oluyorsa Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe gönderebilirsiniz.
Duyan da hocanın kafasına taş düştü de 1 ay boyunca derse gelmedi sanar.
Siz 1 gün okula gitmeyince sizi okuldan atıyorlar mı? Farkında değilsiniz belki ama gitmek sizin zorunluluğunuz.
Tabii diğerleri gibi MEB'e bağlı bir yerde okuduğunuzu varsayıyoruz.
Açık öğretime git. Hiç zamanını çalmasınlar. Hangi alan öğrencisi olursan ol, içeriği boş derslerin oluyor. Onlar da zamanını çalıyor. Hem de 6 saatten çok daha fazla çalıyor.