Ders boş geçtiği için okula dava açılabilir mi?

Bu technopat kitlesini anlamıyorum. Neden hepsi 16 yaşındaki herkesi tembel, işe yaramaz olarak görüyor? Ben orda 5-6 ders boyunca boş boş oturmak yerine evde kendi alanımda kendimi geliştirebilirim. O 5-6 saatin bile önemi var. Siz neden böyle davranıyorsunuz?

biz 11.sınıfız hocanın gelmemesi için her şeyi yapıyoruz keyfine baksana.
O zamanı okul yerine kendini geliştirmeye harcaman için uygun ortamda olan, inan daha iyi olur.

Bu technopat kitlesini anlamıyorum. Neden hepsi 16 yaşındaki herkesi tembel, işe yaramaz olarak görüyor? Ben orda 5-6 ders boyunca boş boş oturmak yerine evde kendi alanımda kendimi geliştirebilirim. O 5-6 saatin bile önemi var. Siz neden böyle davranıyorsunuz?

O zamanı okul yerine kendini geliştirmeye harcaman için uygun ortamda olan, inan daha iyi olur.
Baba zoruyla gidiyoruz kardeşim merak etme kendimizi de geliştiriyoruz emin ol.

Yol dahil belki 8 saatin gidiyor okula. Haftada 40 saat. O 40 saatlik işi açıktan okusan 10-15 saatte halledersin. Kalan 25 saatte üniversite sınavına çalışsan otobüs parası cebine kalır. Yürüyorsan yorulmamış olursun.

Bu yüzden boş oturmak dediğin şeyin önemsiz olduğunu söylüyoruz. Fen lisesinde boş ders olsa daha fazla test çözeceği için bunu kar sayan öğrenciler varken senin 6 saat boş boş oturmak bizi şaşırtıyor.

Hocam o kadar ince detaya ineceğiniz kadar inanılmaz kıymetli vaktiniz varsa, foruma da girmemelisiniz, davalık mı değil mi diye de bakmamalısınız. Duruşmaya gideceğinize kodlama çalışırsınız mesela.
Aralarınds okul en gereksizi olduğu için öyle dedim. İşime yaramayan bir şey yerine kendimi geliştirmeyi tercih ederim.

Aralarınds okul en gereksizi olduğu için öyle dedim. İşime yaramayan bir şey yerine kendimi geliştirmeyi tercih ederim.
Sanırım kötü lisede okuyorsunuz. Akademik anlamda da sosyal anlamda da okuldan kapabileceğiniz çok şey var. Bu tarz muhabbetleri sizin yaş grubunuzda çok görüyorum. Anlam veremiyorum bazen. Belki benim lisem iyiydi diye anlamıyorum konuştuğunuz dilden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı