Ders boş geçtiği için okula dava açılabilir mi?

Sorununuz var mı?
Ders işlemeye gidiyormuşsunuz. Hoca yoksa ders çalışsaydınız?
Zorunlu olarak yapıyorum onları. Benim kendimi geliştirme dediğim kendi ilgilendiğim alanlarda.

Sanırım kötü lisede okuyorsunuz. Akademik anlamda da sosyal anlamda da okuldan kapabileceğiniz çok şey var. Bu tarz muhabbetleri sizin yaş grubunuzda çok görüyorum. Anlam veremiyorum bazen. Belki benim lisem iyiydi diye anlamıyorum konuştuğunuz dilden.
Hangi lisede olursam olayım böyle bir sistemde okul her zaman en gereksizi olacak.

Dün okulda 6 dersimiz boş geçti hiç biri işlenmedi. Ben oraya eğitim almaya gidiyorum ama beni orda 6 saat boş boş oturtuyorlar. Eve de göndermiyorlar. Eğitim hakkının elinden alınmasından dava açılabilir mi?
Sence bu ülkede böyle davalar mahkemenin umrunda mı?
Mahkeme anca "Ahmak" davası gibi apsürt davalarla ilgilienir. Burası Türkiye dostum alışmalıyız. Türkiye'de Eğitime değer verilmiyor.

Şuan okuldayım. Ve dersler yine boş.

Boş vaktinizde forumda takılıyorsunuz. Bence sorun okul değil. Araştırma yapabilirdiniz. Öğrenmek istediğiniz program telefonda olmayabilir fakat öğretici yazılar, videolar araştırabilirdiniz.
Belki kızıyorsunuz böyle dememize fakat isteyen insan her şekilde vakit yaratır. Bunu anlamanız lazım. Okul belki size "mağdur" oluyorsunuz gibi hissettirebilir fakat gerçek dünyada herkes "mağdur" ve bunu kabul ederek işini görmeye çalışıyor.

Boş vaktinizde forumda takılıyorsunuz. Bence sorun okul değil. Araştırma yapabilirdiniz.
Araştırmanın yanı sıra uygulama da gerekli bunun için. Araştırmaları aklımda mı tutmam gerek? Ayrıca araştırmanın yanı sıra şarkı yapmak deneysel bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı