Ders çalışamamak ve ders çalışmak istememek

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar doğru düzgün ders çalışamıyorum. Konuları anlayabiliyorum ama o masaya oturamıyorum. Sınavlara 1 hafta kaldı ve çok sıkıştım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Babam bana karşı çok karamsar. Ders çalışamadığımı o da biliyor. Sınavlardan düşük alacağıma inanıyor. Pazartesi deneme yapacaklar. Denemeye mi çalışsam yazılıya mı hazırlansam bilmiyorum. Denemeye çalışsam zaman akıp gidiyor ve 1 günde ne yapabilirim diyorum. İyi bir okuldayım. Deneme de sonuncu olacağım diye çok korkuyorum. Sınıfta sonuncu olmaktan korkuyorum.

Bana akıl verin.

Bunun sihirli bir yöntemi yok iyi okuldasın dersleri anlıyorsun ee daha ne? Şu an bile burda vakit kaybediyorsun kalkıp o masaya oturmak en iyi başlangıç olur

Bunun sihirli bir yöntemi yok iyi okuldasın dersleri anlıyorsun ee daha ne? Şu an bile burda vakit kaybediyorsun kalkıp o masaya oturmak en iyi başlangıç olur
Hocam oturdum masaya. Şuan moralimi bozan tek şey yarın ki deneme sınavı.

Hocam oturdum masaya. Şuan moralimi bozan tek şey yarın ki deneme sınavı.
Hocam bende fen lisesine gidiyorum ben de büyük ihtimal sınıfın gerisinde kalacağım ilk denemelerde ama napalım 1 haftadır ders çalışıyorum en azından sonrasında iyi olacağımı biliyorum

Hocam bende fen lisesine gidiyorum ben de büyük ihtimal sınıfın gerisinde kalacağım ilk denemelerde ama napalım 1 haftadır ders çalışıyorum en azından sonrasında iyi olacağımı biliyorum
Hocam aynısını yaşıyoruz. Bende yarınki deneme sınavına çalışamadım ve kötü net alacağım. Belki sınıf çok iyi yapacak. Benim sınıf umurumda değil sadece korktuğum şey sınıfta sonuncu olmak. Babam da üzülecek ama şunu biliyorum ki diğer denemede çok iyi olacağım, yazılılarda da başarılı olacağıma inanıyorum.

Hocam aynısını yaşıyoruz. Bende yarınki deneme sınavına çalışamadım ve kötü net alacağım. Belki sınıf çok iyi yapacak. Benim sınıf umurumda değil sadece korktuğum şey sınıfta sonuncu olmak. Babam da üzülecek ama şunu biliyorum ki diğer denemede çok iyi olacağım, yazılılarda da başarılı olacağıma inanıyorum.
Sana başarılar diliyorum gelen geldi zaten önüne bak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı