Ders çalışamıyorum

Gamblecore

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar başlıktan anladığınız gibi ders çalışamıyorum ve yanında daha bir sürü sorun. Derse çalışmak için masaya oturuyorum ama çok yavaş ders çalışıyorum 15 soruyu 2 saatte ancak çözebiliyorum bir sayısal öğrencisinin fizik matematik kimya biyoloji gibi sayısal derslerinin iyi olması lazımken ben 15-30 arası notlar alıyorum fizik dersini bir türlü anlayamıyorum çözemiyorum 15 dakikada çözdüğüm sorular yanlış çıktıkçada moralim bozuluyor. Aynı şey matematik içinde geçerli çocukluğumdan beri en nefret ettiğim ders matematikti ve hiçbir zamanda yapamazdım. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık.

Dostlar başlıktan anladığınız gibi ders çalışamıyorum ve yanında daha bir sürü sorun. Derse çalışmak için masaya oturuyorum ama çok yavaş ders çalışıyorum 15 soruyu 2 saatte ancak çözebiliyorum bir sayısal öğrencisinin fizik matematik kimya biyoloji gibi sayısal derslerinin iyi olması lazımken ben 15-30 arası notlar alıyorum fizik dersini bir türlü anlayamıyorum çözemiyorum 15 dakikada çözdüğüm sorular yanlış çıktıkçada moralim bozuluyor. Aynı şey matematik içinde geçerli çocukluğumdan beri en nefret ettiğim ders matematikti ve hiçbir zamanda yapamazdım. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık.

Kaçıncı sınıfsınız.

Eğer bölüme kendinizi uygun görmüyosanız zorlamayın derim. Matematik için söyleyebileceğim tek şey matematik sabır işidir.

Dostlar başlıktan anladığınız gibi ders çalışamıyorum ve yanında daha bir sürü sorun. Derse çalışmak için masaya oturuyorum ama çok yavaş ders çalışıyorum 15 soruyu 2 saatte ancak çözebiliyorum bir sayısal öğrencisinin fizik matematik kimya biyoloji gibi sayısal derslerinin iyi olması lazımken ben 15-30 arası notlar alıyorum fizik dersini bir türlü anlayamıyorum çözemiyorum 15 dakikada çözdüğüm sorular yanlış çıktıkçada moralim bozuluyor. Aynı şey matematik içinde geçerli çocukluğumdan beri en nefret ettiğim ders matematikti ve hiçbir zamanda yapamazdım. Ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık

Çocuktan beri çektiğiniz dikkat problemi var mı? Ya da masada oturamama.

Son düzenleme:
Temelden başlaman lazım. Ayrıca öğrendiğin konuların örneklerini videolarını izlemen lazım. Dershaneye yazılabilirsin. Çözememenin sebebi temelin olmadığı için olabilir stres yapma hemen üniversiteye gideceksin diye bir şey yok.

Bence boş ver dersi şaka maka ülkeye okumamışda lazım pardon ağır olabilir ama 15 soru 2 saat biraz fazla.

Herkes senin gibi zeki değil kankam özür dilerim 15 soruyu çözemediğim için ama bu derslerden çok iyi anlıyorsan gelip sen anlatabilirsin.

Temelden başlaman lazım. Ayrıca öğrendiğin konuların örneklerini videolarını izlemen lazım. Dershaneye yazılabilirsin. Çözememenin sebebi temelin olmadığı için olabilir stres yapma hemen üniversiteye gideceksin diye bir şey yok.

Hocam dershane çok yoruyor o yüzden internetten özel ders almak istiyorum.

Çocuktan beri çektiğiniz dikkat problemi var mı? Ya da masada oturamama.

Hocam pek emin değilim sanki var gibi şimdilik vitamin kullanıyorum derse iyice odaklanmaya başladım ve evet masaya oturamaya problemim var hadi 5 dk sonra başlayayım 10 dk sonra derken 1 saat geç oturuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı