Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Evet hocam biyoloji daha çok ezber. Açıkcası 29 ekim tatil olmasından iyi çalışacağım. Bide önümüzdeki hafta bazı sebeplerden okula gidemeyeceğim oradan da vakit kazanırım.1.5 hafta bence gayet yeterli bir süre. Benim tavsiyem soru çözüyorsan konuyu iyice anlamadan çözmemen. Aklın karman çorman oluyor.
Biyoloji sayısal olmasına rağmen sözel gibi olduğu için ben çok seviyorum. 11. sınıfta sistemler var galiba ve halledilebilecek bir ders. Tarih'te de tarihler kişiler falan çok can sıkabilir ama video ile halledilir yine. Kimya benim de kötüydü ama son güne bırakmayıp çalışırsan haliyle olur. Matematiği anlıyorum demişsin o yüzden olduğun gibi devam et.
Bunun yanında sakın ders feda etmeye de çalışma. Ne kadar çabalarsan o kadar mükafatını alırsın.
Hocam şuan kaçıncı sınıfsınız?Son gün çalışıp iyi not aldığımı bilirim. 1.5 hafta hayli hayli yeterli bence. Sınıfındaki zeka küpü arkadaşlarından notlar iste, anlamadığın yerleri onlara sor. Her türlü yaparsın sınavı. Birde Youtube'da tahmini sorular yayınlayan kanallar oluyor, onları da çözerek eksiğini belirleyebilirsin.