Lise 2'ye gidiyorum. YKS sınavına girmeye 2 sene kaldı. Bütün derslerden geri kaldım ve yarın çalışmalara başlıyorum. Günde 4-5 saat sıkıca çalışarak 2 yılda YKS'ye rahat hazırlanabilir miyim?
Çok rahat kazanırsınız. Tabii dediğiniz gibi sıkı tutarsanız. Temeli çok iyi oturtun. 11.sınıfı da 11'de hallederseniz derece bile yapabilirsiniz belki.
Lise 2'ye gidiyorum. YKS sınavına girmeye 2 sene kaldı. Bütün derslerden geri kaldım ve yarın çalışmalara başlıyorum. Günde 4-5 saat sıkıca çalışarak 2 yılda YKS'ye rahat hazırlanabilir miyim?
Dostum, direkt derse kapanma. İki gün sonra bir daha asla dersin yüzüne bile bakmazsın. Sosyal ol. Kendini hazır ettiğin zamanda kendini kas. Dersi umursama ama bırakmak da. Dozunu ayarlamaya çalış. Güzel yerlere gelmen ümidi ile...
Lise 2'ye giden birisinin bence sınav haftası dışında 3 saatin üstüne çıkmasına hiç gerek yok, matematik dışı ezber zaten. Hatta tekrar etmezsen matematikte ezber çünkü unutuyorsun.
Şu an ne durumda olduğunuzu bilmiyorum ama matematiği iyi tutmanız gerçekten faydanıza olur. Matematik yapmadan iyi bir üniversite kazanmanız imkansıza yakın.