Ders çalışırken sorun yaşıyorum

Daha fazla  
Ders çalışırken sorun yaşıyorum. Düzenli bir ders çalışma programına sahip değilim. Birçok konuda çok ciddi dağılmaya başladım. Örneğin bir olay oluyor tüm gün dağıtıyorum. Eskiden birçok olayı tolere edebilecek bir yapıya sahipken, şu an bir videoyu dahi izlesem adeta kapılıyor anda olduğumu bilmeme rağmen, anı durduramıyorum. Dikkatim çabuk dağılıyor. Gün içerinde nasıl ders çalışmalıyım? Eski halime dönmek istiyorum, fikirleriniz nedir? Ayrıca ders tekrarı nasıl yapıyorsunuz?

Ders çalışırken sorun yaşıyorum. Düzenli bir ders çalışma programına sahip değilim. Birçok konuda çok ciddi dağılmaya başladım. Örneğin bir olay oluyor tüm gün dağıtıyorum. Eskiden birçok olayı tolere edebilecek bir yapıya sahipken, şu an bir videoyu dahi izlesem adeta kapılıyor anda olduğumu bilmeme rağmen, anı durduramıyorum. Dikkatim çabuk dağılıyor. Gün içerinde nasıl ders çalışmalıyım? Eski halime dönmek istiyorum, fikirleriniz nedir? Ayrıca ders tekrarı nasıl yapıyorsunuz?

Dopamin ortalamanı indirmen lazım yani daha az telefon bilgisayar vb. eğer dopamin düşerse erteleme huyun azalır/biter böylelikle daha düzenli olabilirsin bir de uykunu iyi alsan fena olmaz eğer hala odaklanamıyorsan psikoloğa git dikkat eksikliği olabilir ritalin concerta gibi ilaçlar kullanabilirsin duruma göre eğer psikologluk bir durum olduğunu düşünmüyorsan kan testi ver demir düşük olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı