Ders çalışma isteği yeniden nasıl kazanılır?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 268

mou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an içimde ders çalışma isteği yok ve hiç çalışamıyorum ve okuldaki dersleri de dinlemiyorum. Ailemin yaptıklarından dolayı bu isteğim yok oldu. Ve ben ben ders çalışma ve okuldaki dersleri dinleme isteğini tekrar kazanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar şu an içimde ders çalışma isteği yok ve hiç çalışamıyorum ve okuldaki dersleri de dinlemiyorum. Ailemin yaptıklarından dolayı bu isteğim yok oldu. Ve ben ben ders çalışma ve okuldaki dersleri dinleme isteğini tekrar kazanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Ailenin ne yaptığını umursama,sonuçta ailen için değil kendin için ders çalışacaksın okulda dersleri dinlememek normaldir ama en azından sınavları ve sınıfı geçecek kadar ders çalışman lazım.Kendin için yap aileni umursama.

Ailenin ne yaptığını umursama,sonuçta ailen için değil kendin için ders çalışacaksın okulda dersleri dinlememek normaldir ama en azından sınavları ve sınıfı geçecek kadar ders çalışman lazım.Kendin için yap aileni umursama.
Konu ders çalışmak olunca o motivasyona giremiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor kendine de ki 1-2 hafta çalışacam ve sonrasında 1.5-2 ay eğleneceğim.Yani kendini şimdi çalışma vakti daha sonrasında özgürüm diye motive edebilirsin.Böyle yaparak kısa vadeli bir motivasyon kazanabilirsin.En azından bende işe yarıyor.

Konu ders çalışmak olunca o motivasyona giremiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Belli bir amacının olması lazım amacında dersi geçmek olsun.Sen ders çalışmayıp derslerden kalırsan sınıfta kalırsın olan sana olur kendin için çabalaman lazım yani.Ayrıca sınıfta kaldığını zaman ailen sana daha kötü davranacak bunu da göz önünde bulundur ailene daha fazla konuşacak laf verme

Technopat Haberler

Geri
Yukarı