- Makaleler
- 6
Daha fazla
Konu anlatımını izleyip öyle mi çözeyim deneme önerin var mı tüm dersler.
Hocam bu süre içinde günde 2 saat çalışırsam konu anlatım tekrar test ile 430 ve üstü yapar miyim sayısal tavsiyeniz var mı ve deneme öneriniz. @Yigitshh
@GucukBey hocam sizde hatırladığım kadarıyla 420 falan almıştınız bir konuda görmüştüm sizin tavsiyeniz var mı?
Hocam ben son 3 4 ay ciddiye alarak 460puan alabilmiştim zamanında. Üstelik ben sizin gibi bu ders çalışamama olayını çözmeylede uğraşmadığım için 1,5 saat anca oturabiliyordum masaya. 2saat verimli çalışıp soru falan çözerseniz az bir şeyde temel varsa rahat yaparsınız. Cidden LGS sandığınız kadar zor olmayacaktır ama bunu dedim diyede salmayın. Günde 2 saat çalışma+konu+tekrar test yanı sıra düzenli olatak farklı farklı yayınlardan deneme çöz. Bence en iyisi denemedir. Bu arada bu yaptıklarını verimli yaparsan işe yarar. Hatta son 75 80gün günlük 3saate çıkarırsanız ve verimli olursa çok iyi sonuç gelecektir. Bu işi eğlenceli hâle getirecek yöntemler keşfedin, kendinizi motive edecek bir hedef koyun. O yüksek puan aldığınız zamanı falan hayal edin.
Son düzenleme: