Dediğiniz cihaz güzel, kalemini temin edebilirseniz ve bütçe biraz faha artarsa mi pad 6 alabilirsiniz. Google uygulamaları sıkıntı çıkarmazsa Huawei MatePad 11 veya 11.5 alabilirsin. Veya iPad 9 alabilirsin.
Xiaomi kullanmak istemiyorum iPhone 13 Pro'mu satıp Xiaomi satın aldım memnun değilim maalesef. Huawei için Samsung notes türevi stabil çalışan bir sistem var mı?
MatePad 11.5 papermatte Edition alabilirsiniz. Arkadaşıma aldık ders için, oldukça memnun. Papermatte versiyonunda ekrana biraz doku vermişler, yazması vs. çok keyifli.
Tam olarak bunu istiyorum. Okuldan sonra etütteki derslerimde notlar oluyor haftada 2-3 kez fotokopiciye gidiyorum ve yorucu bir süreç. Test kitaplarını ise seneye satın almayıp tabletten çözmek.
Oyun oynamayacak sonuçta. 1235U ve i3-N305 işlemcili IPS laptoplar var bu fiyat bandına. Üniversite için de ekstradan para harcamamış olur. Tercih meselesi ama.
Hocam ben Samsung Notes yerine Noteshelf kullanıyorum, daha iyi oluyor. Otomatik kaydetme ve arayüz daha çok hoşuma gidiyor. Huawei cihaza da indirebilirsiniz bu uygulamayı.
Oyun oynamayacak sonuçta. 1235u ve I3-N305 işlemcili IPS laptoplar var bu fiyat bandına. Üniversite için de ekstradan para harcamamış olur. Tercih meselesi ama.
Bilgisayar kullanım seneryolarıma uygun değil. Hem ders çalışırken düzenli elektrik kaynağı bulmam zor. Kaldı ki bütçeyi aşıyor. Şu anda mevcut olan direksiyon setimi satıp almayı planlıyorum.
Tam olarak bunu istiyorum. Okuldan sonra etütteki derslerimde notlar oluyor haftada 2-3 kez fotokopiciye gidiyorum ve yorucu bir süreç. Test kitaplarını ise seneye satın almayıp tabletten çözmek.