Ders çalışmak için tablet önerisi

Ben okul için Tab S6 Lite kullanıyorum gayet de iş görüyor. Fakat bütçeyi arttırma şansım olsa iPad 9 tercih ederdim.

S Pen için daha kaliteli diyorlar ayrıca PDF vb dosyalar için pek konforlu değilmiş.

Dediğiniz cihaz güzel, kalemini temin edebilirseniz ve bütçe biraz faha artarsa mi pad 6 alabilirsiniz. Google uygulamaları sıkıntı çıkarmazsa Huawei MatePad 11 veya 11.5 alabilirsin. Veya iPad 9 alabilirsin.

Xiaomi kullanmak istemiyorum iPhone 13 Pro'mu satıp Xiaomi satın aldım memnun değilim maalesef. Huawei için Samsung notes türevi stabil çalışan bir sistem var mı?

Dijital ortamdan çalışmanın verimi hala iyi değil. Sıradan ağaçtan kağıtla yapılmış test kitapları daha iyi ve odağınızı bozmuyorlar.

Arkadaşım üzerinden deneyimlediğim kadarıyla pek dikkat dağılımı yaşamadım. Tahmini 1 saat kadar kullandım.

Tablet yerine laptop alman mümkün mü? 2 sene sonra laptop daha çok işine yarar üniversitede.

Halihazırda yeterli bir masaüstüm var. Uzun zamanlar laptop kullandım artık video haricinde kullanmam gibime geliyor.

MatePad 11.5 papermatte Edition alabilirsiniz. Arkadaşıma aldık ders için, oldukça memnun. Papermatte versiyonunda ekrana biraz doku vermişler, yazması vs. çok keyifli.

Ekranın el ile kullanımı ve video performansı nasıldır? Gelecek için video vb işler için kullanırsam rahatsız eder mi?
 
10-12 civarına ideal laptoplar var. Nasil yok? İşlemci olarak ofis için yeterli, IPS ekran laptoplar var. Sen neye bakıyorsun?
Laptopa nasıl yazı yazacak? PDF'lerden test bile çözülür tablette. Eğitim ve not almak için tablet çok daha iyi iş görür. Ne yapacak hocam laptopu?
 
Son düzenleme:
Laptopa nasıl yazı yazacak? PDF'lerden test bile çözülür tablette. Eğitim ve not almak için tablet cok daha iyi iş görür. Ne yapacak hocam laptopu?

Tam olarak bunu istiyorum. Okuldan sonra etütteki derslerimde notlar oluyor haftada 2-3 kez fotokopiciye gidiyorum ve yorucu bir süreç. Test kitaplarını ise seneye satın almayıp tabletten çözmek.
 
Hocam ben Samsung Notes yerine Noteshelf kullanıyorum, daha iyi oluyor. Otomatik kaydetme ve arayüz daha çok hoşuma gidiyor. Huawei cihaza da indirebilirsiniz bu uygulamayı.
 
Oyun oynamayacak sonuçta. 1235u ve I3-N305 işlemcili IPS laptoplar var bu fiyat bandına. Üniversite için de ekstradan para harcamamış olur. Tercih meselesi ama.

Bilgisayar kullanım seneryolarıma uygun değil. Hem ders çalışırken düzenli elektrik kaynağı bulmam zor. Kaldı ki bütçeyi aşıyor. Şu anda mevcut olan direksiyon setimi satıp almayı planlıyorum.
 
Ekranın el ile kullanımı ve video performansı nasıldır? Gelecek için video vb. işler için kullanırsam rahatsız eder mi?
Herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Gayet güzel.

Tam olarak bunu istiyorum. Okuldan sonra etütteki derslerimde notlar oluyor haftada 2-3 kez fotokopiciye gidiyorum ve yorucu bir süreç. Test kitaplarını ise seneye satın almayıp tabletten çözmek.
Bence sizin işinizi gayet güzel görür söylediğim model. Linkini de bırakayım:

 

Geri
Yukarı