Ders çalışmak için vakit nasıl oluşturulur?

• Konuyu başlatan KaanR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 326

KaanR

Decapat
Daha fazla  
10. sınıfım ve zayıf biriyim. Boyum 1.82 ve kilom 67. bir yandan günde 2500-3000 kalori ile bulk yapmaya çalışıyorum, bir yandan dövüş sporuna gidiyorum ve bunun yanında ders çalışmaya çalışıyorum ama vaktim yetmiyor. Ders çalışmak için yeteri kadar vaktim yok. Daha fazla ders çalışmak için ne yapmalıyım? Konuları anlamakta zorluk çekiyorum, bunun hakkında da bir tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah erken kalk 5 te mesela okula 7 veya 8 de çıksan temiz 1 saat ders çalışırsın birde sabah beynin çok temiz oluyor çok verimli geçer.

Spora her gün gitme. Mesela 1 gün arayla git. Gitmediğin günlerde ders çalış. Eğer istersen, spora gittiğin günlerde de önceki ders çalıştığın günün tekrarını yapabilirsin.

Spora her gün gitme. Mesela 1 gün arayla git. Gitmediğin günlerde ders çalış. Eğer istersen, spora gittiğin günlerde de önceki ders çalıştığın günün tekrarını yapabilirsin.
Haftada 3 gün (pazartesi , çarşamba , cuma) gidiyorum. Bulk yarım kalıyor ve bazı günler 2000 kalori zor alıyorum. Bir yandan bulk da var onu da halletmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı