CLM Project
Kilopat
Ya sonuç beni aşırı mutlu edecek yani 720p 10-30 FPS'den 1080p en yüksek 60+ FPS'ye yükselteceğim ve sadece kasa ve monitör değil diğer tüm ekipmanlarım ve interneti yükselteceğim, belki bisiklet alacağım. İstek var ama oturup başlayamıyorum ders çalışmaya.@Handsome Reis şöyle düşün: Sen bir bisiklet yarışındasın, hedefin yarışı ilk 10'a girerek bitirmek. Bunu yapabilmek için önce o bisikleti kullanmayı bilmen gerekiyor. Ardından o bisikletin bakımlarını yapmalı, zincirini yağlamalı ve lastiklerini değiştirmeli/şişirmelisin ve daha birçok şey, kask da önemli tabii.
Aslında önündeki sınavı geçmek için sınav sonrası ödülüne odaklanman gerek. Şu da iyi bir örnek: Gece sahura kalkarsan, akşama kadar beklersin ve akşam olunca da iftarını yaparsın keyifle. Sabır gerekir oruçta ve bu sınav mevzularında da insana gereken şeylerden biri de sabırdır. Önemli şeyler vardır sınav konusunda:
Azim ve sabır, inanç-istek, düzen-plan, pratik vs.
Eğer o bilgisayarı istiyorsan sadece 1 ay sıkı çalışman gerekiyor, ardından o bilgisayarı ömrü yettiği kadar aylarca, yıllarca kullanacaksın. Yani 1 aylık kafa orucu tutacaksın.
Bu hayat ödül ve ceza sistemi üzerine kurulu, bunu hepimiz biliyoruz ve ona göre bir yol çizmeli ve o yoldan sapmamalıyız.
Sana verebileceğim tek tavsiye var oda sakın ama sakın hayatını bilgisayar ve oyun çerçevesinde şekillendirme eğer böyle yaparsan ilerde çok zorluk çekersin güven bana. Ders işine gelirsek daha onu ben oturtamadım o konuda diyebileceğim bişey yok. Ama dediğim gibi bilgisayara ve oyunlara fazla bağlanma bunlar gelip geçer, arkadaşlarınla gez dışarı çık kitap oku sinemaya git cidden şuan bunu okurken aşırı klişe geliyo olabilir ama büyüyünce anlayacaksın. Deli gibi 4-5 saat oyun oynayıp eve kapanıp insan içine çıkmaman seni çok zorlayacak. Son olarak sınav için sınav gününü saymazsak 11 günün kalmış dersin başına otururken kalan gününü hatırla ailenin umutlarını hatırla.3 Mart'ta gireceğim sınavın sonucuna göre bilgisayar alınacak. Ben olabilidiğince iyi sonuç istiyorum. Her imkan var: Vakit, kitap, internet. Bir türlü oturup ciddi konu çalışıp test çözemiyorum.
Ya sonuç beni aşırı mutlu edecek yani 720p 10-30 FPS'den 1080p en yüksek 60+ FPS'ye yükselteceğim ve sadece kasa ve monitör değil diğer tüm ekipmanlarım ve interneti yükselteceğim, belki bisiklet alacağım. İstek var ama oturup başlayamıyorum ders çalışmaya.
Maalesef sitede açık durduğun zaman asla başlayamazsın çünkü her zaman ya bu konuya bir şey yazılmış olucak yada senin ilgini başka bir konu çekecek önce bilgisayar ve telefondan uzaklaşman gerek.Hep birazdan başlarım akşama başlarım yarın başlarım bilgisayarı kapar başlarım böyle gidiyor.
Tapatalk'ı silmem gerek.Maalesef sitede açık durduğun zaman asla başlayamazsın çünkü her zaman ya bu konuya bir şey yazılmış olucak yada senin ilgini başka bir konu çekecek önce bilgisayar ve telefondan uzaklaşman gerek.