Ders çalışmaya yeni başlayan bir 11. sınıf sayısal öğrencisi hangi konudan başlamalı?

berkk_efq

Centipat
Daha fazla  
11. sınıf sayısal öğrencisiyim 1.dönem 74 ortalamam vardı derslerim çok kötüydü kimyadan kaldım hatta şimdi ders çalışmaya başlamaya karar verdim. Test kitapları aldım. İlk konulardın mı başlayım çalışmaya yoksa şu an olduğum konudan itibaren mi çalışayım? Deneyimli bilen kişiler cevap versin teşekkürler.

11. sınıf sayısal öğrencisiyim 1.dönem 74 ortalamam vardı derslerim çok kötüydü kimyadan kaldım hatta şimdi ders çalışmaya başlamaya karar verdim. Test kitapları aldım. İlk konulardın mı başlayım çalışmaya yoksa şu an olduğum konudan itibaren mi çalışayım? Deneyimli bilen kişiler cevap versin teşekkürler.
Dostum bende 11.sınıfım ilk önce diye bi konuya ağırlık verme düzenli ders programı oluştur illaki okulunun rehberlik sevisi vardır belirli günlere belirli dersler koy mesela ben salı-çarşamba eski kimya konularını çalışıyorum perşembe-cumartesi yeni konuları. Birde gördüğüme göre ortalama-zor seviye kitap almışsın bence ilk kolaydan başla ki yapamadığın için derslere küsmeyesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı