Ders çalıştığım zaman odaklanamıyorum.
Az önce Udemy'den kursdaydım kursa odaklanamıyorum benlik bir problem, dersin teması çok renkli diye mi acaba?
Her gün belirli bir motivasyonun, enerjin olur. Bazı günler çok motiveyken bazı günlerde hiç motive olamazsın mesela.Ders çalıştığım zaman odaklanamıyorum.
Az önce Udemy'den kursdaydım kursa odaklanamıyorum benlik bir problem, dersin teması çok renkli diye mi acaba?
Anladım teşekkürler çalışma tarzım, Önce fitness'e gidip vücudu açmak ya da egzersiz ile sonrasında çok güzel ders çalışıyorumHer gün belirli bir motivasyonun, enerjin olur. Bazı günler çok motiveyken bazı günlerde hiç motive olamazsın mesela.
Yani o günün motivasyonunu bitirip disiplin olarak gelişmeye çalış zaten motivasyon tutarlı bir şey değil. Ne kadar çok verim almışsın, ne kadar uzun süre çalışmışsın bunları önemseme. Bunlar dediğim gibi senin elinde olmuyor çoğu zaman, bazı günler iyi hissedip çok verimli uzun saatler geçirebilirken bazı günlerde ise tam tersi olabiliyor.
Odak noktan her koşula rağmen yani o gün kötü de hissetsen bile elinden geleni yapmaya çalış ve kendini buna alıştır, belirli bir zamandan sonra gelişirsin zaten disiplin ve irade olarak. Sadece sınırlarını bil yani bıkma noktasına getirme kendini yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.