Derslerde odaklanamıyorum

danvo

Hectopat
Daha fazla  
Çok deniyorum sürekli aklımı bir yere toplamak için ama yapamıyorum. Hoca konuyu anlatırken onu dinlemeye koyuluyorum bir bakmışım düşünceler arasıdna farklı bir dünyadayım, aklımı hocayı dinleyeceğim diye şartlayıp dinlemeye çalışıyorum bu sefer de hocanın dediği bir şeyden dalıp gidiyorum. Hani buna büyük ihtimalle diyebileceğiniz bir şey yoktur ama gene de danışayım dedim.

Önüne boş bir kağıt alıp ders dinlerken aklına sürekli olarak takılan konuları yaz. Sonra onları hızlıca çözmeye çalış gün içinde veya süreç içerisinde.

Çok deniyorum sürekli aklımı bir yere toplamak için ama yapamıyorum. Hoca konuyu anlatırken onu dinlemeye koyuluyorum bir bakmışım düşünceler arasıdna farklı bir dünyadayım, aklımı hocayı dinleyeceğim diye şartlayıp dinlemeye çalışıyorum bu sefer de hocanın dediği bir şeyden dalıp gidiyorum. Hani buna büyük ihtimalle diyebileceğiniz bir şey yoktur ama gene de danışayım dedim.
Sardalya yiyeceksin, ya da diğer mevsimine göre hamsi gibi konserve veya taze tutulmuş balık.
Her gün balık yiyebilirsin, bıkmamak için farklı balıklar olsun. Ton balığı pek yeme, küçük balık sağlıklıdır, ton balığında civa çok olabilir.

Balık dikkatini aşırı şekilde açık tutar, hafızanı iyileştirir, duyduğunu unutmazsın, düzenli yedikçe hep uyanık ve dinç hissettirir.

Ayrıca derse girmeden önce şekersiz Türk kahvesi ya da filtre kahve iç, kahvedeki kafein uykunu açar, dikkatini arttırır.
Not: 3'ü bir arada sakın içme, şeker tam tersi etki yapar.

Hepinize teşekkür ederim hepsini yapacağım. Gidip vücüt değerlerimi falanda kontrol edip ona göre vitamin alacağım.

Hocam dediğim taktik ile odaklanacaksın iyi oku yazdığımı
Gözünü tahtaya odakla(sabit yere odakla) ve bulanıklık olunca hocaya bak ve derse odaklanmış olursun umarım anlamışsındır anladıysan çok verim alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı