Ders için Galaxy Tab S7 FE mi yoksa iPad 9.nesil mi?

Arigeo

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Dersler için tablet almaya karar verdim. Genel olarak not tutup, kitap okuyup film izlemeyi dusunuyorum. Oyun oynamıyorum. Apple ile Samsung arasında kalma sebebim şu ana kadar her şeyim Android ve Windows oldu BT kulaklığım bile Samsung bu ekosistemde, iPad daha iyi olsa bile bana zorluk çıkartacakmış gibi dusunuyorum bir de buraya sormak istedim.

Telefon konusunda Apple tartışılır fakat tablet konusunda kesinlikle kimse eline su dökemez. iPad almanızı tavsiye ederim.

Tab s7. Ben de yıllardır android kullanırım gittim ipad aldım kalite olarak muazzam ama androiddeki rahatlık yok.

Tab s7. Ben de yıllardır android kullanırım gittim ipad aldım kalite olarak muazzam ama androiddeki rahatlık yok.
+ Olarak masrafı daha fazla hocam. Kaleme 2 bin lira verdim. Program olarak parasını vermek zorundasınız. Androidde ne güzel beğendiğin uygulamanın apksını indir geç :D

+ Olarak masrafı daha fazla hocam. Kaleme 2 bin lira verdim. Program olarak parasını vermek zorundasınız. Androidde ne güzel beğendiğin uygulamanın apksını indir geç :D
Evet bide o var

Ben Samsung Tab S7 FE kullanmaktayım ve acayip rahat bir kullanımı var, ekranının boyutu bence çok iyi.
Hocam benim bide merak ettiğim. Önceden p580 kullanıyodum kalem tabletin icine girdigi icin asiri inceydi şuanki tabletinizin kalemini rotringin 300 ,500,600vb. Bi kalemle karşılaştırabilir misiniz?

Tableti eğer bilgisayar ve telefondan bağımsız olarak kullanacaksanız (ikinci ekran, kolay dosya aktarımı), not tutup film izlemek için işletim sisteminin pek bir önemi yok. Bir de gelen çağrıyı tabletten yanıtlama, bluetooth kulaklık arası geçiş vb. gibi ekosistem özellikleri var avantaj sağlayan. Bunları da aramıyorsanız iPad ya da Android tablet fark etmez. iPad 9, S7 FE'den daha performanslı ve uzun ömürlü bir cihaz, Tab S8 vs herhangi bir iPad olsa durum değişirdi ama iPad 9 kendi fiyatında çok iyi, eğer tasarımıyla ilgili bir şikayetiniz yoksa. Fakat S7 FE'nin de Android kaynaklı uygulama avantajları + yukarıdaki artıları olur. Ben muhtemelen günlük kullanımda bu bütçede iPad 9 alırdım.

Evet bir de o var.

Hocam benim bir de merak ettiğim. Önceden P580 kullanıyordum kalem tabletin icine girdigi icin aşırı inceydi şu anki tabletinizin kalemini rotringin 300, 500, 600vb. Bir kalemle karşılaştırabilir misiniz?

Ben tabletin yanından gelen kalemi kullanmaktayım ve bence gayet yeterli ve iyi.

Kalemle birlikte bir iPad almanız tercihimdir. Bence çok kullanışlı her işinizi görüyor ve her şeyi yapabiliyorsunuz. Şahsen Apple'ın paralı uygulamalarını tercih etmeyen biri olarak parasız içeriklerle de her işinizi götürürsünüz. Hele dersler için çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Fakat film dizi bir şey izlerken şarj biraz hızlı gidebilir haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı