Ders için hangi tablet alınır?

S10FE bakabilirsiniz.

Üst kısımdaki alıntıdan ne gibi bir saygısızlık tespit ettiniz acaba?
Hocam S10 fe verilen fiyata hiç değmez 90 hz ekranı exynos işlemcisi var. onun yerine Xiaomi alın daha iyi 144 Hz ekran snapdragon işlemci.

O da iyi

Vallahi hocam, karar sizin. Almadan önce iyice araştırın; sonuçta cihazı bir kere almıyorsunuz. Yarın bir gün kalemin ucu kırılır, cihazda sıkıntı çıkar; teknik desteğin falan kalitesini de farklı farklı yerlerden araştırın. Sadece oyun istiyorum, PUBG canavarı istiyorum deseniz, evet bu cihaz 144 Hz, işlemcisi iyi deyip önerilebilirdi ama farklı konulara da bakmak lazım. Uygulama desteklerine ve yazılım güncelleme süreleri ne de bir bakın derim.

Xiaomi alırsan teknik desteğe elveda de, tabletten de iyi bir destek bekleme. İşlemci markasını tercih sebeplerinde sayan kişileri de çok takmana gerek yok. Ayrıca ders amaçlı bir tablet diyoruz burada, gerektiğinde kalem ucunu rahat edinebilmen lazım, yan uygulama ekosistem desteğinin geniş olması lazım. Xiaomi'de bulamayacağın şeyler bunlar.
Ha şu detayı da vereyim, Mi'nin bataryası 2 kat daha hızlı ölüyor. Değiştirmekle uğraşır hizmet alamazsın...
Saygılı davranırsanız güzel hizmet verir.
Aynen, aynen, aaynen. Son kullanıcıya çamur at değil mi? Aynı duruma düş de sen de gör neyden bahsettiğimi. Birebir aynı sektörde çalışmış biriyim, oradaki çalışanların neler çektiğinden en çok haberi olan insanlardanım. Burada markanın kültürü ve prosedürleri işi batırıp rezil eden şey, çalışanlar değil ki zaten çalışana ses yükseltmekle de bir şey kazanmazsın. Direkt olarak Xiaomi'nin tabletlerinde satış sonrası destek idaresi berbat. Berbat. Çünkü neden? Aynı scooter'ları ve diğer ürünleri gibi, kah getiriyorlar ülkeye, kah kaldırıyorlar satıştan. Kalemi sadece bir yılın 3 ayında getirmişler, sonrasında satıştan çekmişler. Redmi kalemi getirmişler, onun uyduğu tableti getirmemişler. Ama yook, biz saygısızız ya o yüzden bilinçli olarak hizmet dışı bırakıyorlar bizi tabii... Komik.

Ha bu arada Pad 7'nin öylesine bir ekstrem üstünlüğü falan da yok, 700 serisi işlemci kullanıyor. 800 olsa eyvallah derdim ama değil. Zaten oyun ve işlemci arayan gitsin Redmagic baksın, gitsin S9 baksın, Snapdragon 8 Gen 2 hala daha üstün 7+G3'ten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı