Ders için iPad mi MacBook mu?

Emredemo

Hectopat
Daha fazla  
Hocam ben 7.sınıfa gidiyorum. Zaten bir laptopum var ama hocalar PDF olarak ödev falan atıyolar onları yapmak zor oluyor. Bende eskiden IPad'im vardı kalemli, onunla yapıyordum ama şu an yok. Hiç Mac kullanmadım. Belki daha iyi olabilir diye içimden geçiriyorum ama kararsız kalıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Ve zaten bir IPhone'um var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulda iPad inanıyorum daha işlevli olur, bilgisayar gücü gerektirecek işler yapacak değilsin ya da dışarıda taşıma derdin yok.

Özel okulda değilsen ikisini de okula götüremeyeceksin zaten. Hangisinde daha rahat ödev yapabileceğini düşünüyorsan onu tercih et. Media markt gibi mağazalardan deneyebilirsin.

Fakat ekran daha büyük olduğu için macbook tavsiye ederim. Hesaplamayı defterden yapar ona göre işaretlersin.

Ortaokulda iPad inanıyorum daha işlevli olur, bilgisayar gücü gerektirecek işler yapacak değilsin ya da dışarıda taşıma derdin yok.

Arkadaşlarımda iPad almamı söylüyor ama ben MacBook'u biraz daha beğeniyorum gibi.

Özel okulda değilsen ikisini de okula götüremeyeceksin zaten. Hangisinde daha rahat ödev yapabileceğini düşünüyorsan onu tercih et. MediaMarkt gibi mağazalardan deneyebilirsin.

Fakat ekran daha büyük olduğu için MacBook tavsiye ederim. Hesaplamayı defterden yapar ona göre işaretlersin.

iPad'dede kalem olması güzel bir şey ama MacBook'ta yok maalesef onda çizimi bildiğim kadarıyla mouse ile yapmamız lazım ama ya da dediğin gibi deftere yapmak gerek ama IPad'de direk üstüne işaretleyebiliyoruz kalemle. Ayrıca benim bir düşüncem şu macOS çalışmak için daha iyi gibi geliyor Windows'a kıyasla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı