Hocam sadece koçluk istiyorsan aç AI'ye yaptır ciddiyim. Sana ders anlatmıyorsa, çalışacak yer vermiyorsa kütüphane falan gibi çok bir önemi yok.
Koç da eline verecek bir program buna uy diyecek.
Ya seni yapmak zorunda bırakacak bir şey ya da biri lazım ya da dediğim gibi olacak.
Ha 20k isteyen adamı da çalışmak zorunda bırakacak bir şeye gerek yok.
Okulun rehberlikçilerinin de %90ı kolpada random insan hocam takılma onlara. İş bulamayan gideyim odr okuyamayım rehberlikçi olurum diynce böye oluyor. İşini iyi yapanlar da var tabii.
Hatta branş hocaları bile telefon numarları var. Bilemediğim soruları WhatsApp'dan atardım ve hemen cevap verirlerdi. Anlamadığım yerleri yüz yüze de anlatırdı teneffüsünü bana ayırarak.
Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum. Şu an bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba?
Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum. Şu an bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba?
Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum.Şuan bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba
Maalesef umarım nitelikli birisi denk gelir.Şuan 50-60 net cıvarındayım şuan kocluk alıp yazın sonuna kadar 90+ cıkarmak istiyorum inşallah
Haklısınız hocam ama dakika başı değiştirmemek icin erkenden iyi olana başvurmak icin buraya başlık açmıştım baykuş dışı tavsiyesi olan varsa açığım önerilereChatGPT kaç kere girmiş bu sınava hocam, kaç kaynak çözmüş, hangi sene nasıl bir sıralama yapmış? YKS bu, basit bir sınav veya ödev değil.
Ebeveynler sırf rehberlik ve koçluk hizmetleri için 100-150 bin lira gibi korkunç paralar ödeyerek dershanelere kaydettiriyorlar çocuklarını. YKS gibi sıkıntılı bir süreçte buraları yalayıp yutmuş insanlardan koçluk almak şart, tabii lise ve ortaokul yıllarınızı test çözerek geçirdiyseniz bunlara gerek yok.
O yüzden adamakıllı bir program uygulanması lazım, bunu da uygun fiyata çözerseniz güzel olur tabii. Sadece Baykuş değil, biraz araştırabilirsiniz internetten. Derece öğrencilerinin verdiği koçluk hizmetleri aylık oluyor, deneyebilirsiniz.
Evet öyle oluyorHocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.
Evet hocam chat gpt çok sıkıntı koçlukta. Iyi bir sonuç verecek olsa bile saatlerce açıklamak gerekiyor yks senesinde zaman çok önemli iken chat gpt ye 1 saat laf anlatmak saçma oluyor.ChatGPT kaç kere girmiş bu sınava hocam, kaç kaynak çözmüş, hangi sene nasıl bir sıralama yapmış? YKS bu, basit bir sınav veya ödev değil.
Ebeveynler sırf rehberlik ve koçluk hizmetleri için 100-150 bin lira gibi korkunç paralar ödeyerek dershanelere kaydettiriyorlar çocuklarını. YKS gibi sıkıntılı bir süreçte buraları yalayıp yutmuş insanlardan koçluk almak şart, tabii lise ve ortaokul yıllarınızı test çözerek geçirdiyseniz bunlara gerek yok.
O yüzden adamakıllı bir program uygulanması lazım, bunu da uygun fiyata çözerseniz güzel olur tabii. Sadece Baykuş değil, biraz araştırabilirsiniz internetten. Derece öğrencilerinin verdiği koçluk hizmetleri aylık oluyor, deneyebilirsiniz.
Yani pakodemy olabilir kopilot olabilir belki , ama pakodemynin arayüzü çok kullanışlı değil bence.Haklısınız hocam ama dakika başı değiştirmemek icin erkenden iyi olana başvurmak icin buraya başlık açmıştım baykuş dışı tavsiyesi olan varsa açığım önerilere
Evet öyle oluyor
Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum.Şuan bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba
Maalesef umarım nitelikli birisi denk gelir.Şuan 50-60 net cıvarındayım şuan kocluk alıp yazın sonuna kadar 90+ cıkarmak istiyorum inşallah
ChatGPT kaç kere girmiş bu sınava hocam, kaç kaynak çözmüş, hangi sene nasıl bir sıralama yapmış? YKS bu, basit bir sınav veya ödev değil.
Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.
Inanın bana birisi derece yaptığı için iyi koç olmuyor. Sadece kendi sürecini iyi yönetmiş oluyor. Ben tıp fakültesinde okuyorum, fazla hasta olan kişi nasıl doktor olmuyorsa sınavı iyi yapan da koç olmuyor. ChatGpt'nin ücretsiz sürümünü tam bilmiyorum. Fakat Google Aı Studio yazdığınızda Google'ın pro Yapay zekasına ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ve ciddi manada kullanışlı. Ayrıca size özel. Bana sorarsanız gidip bir deneyin. Baktınız olmadı gidip koçluk alırsınız.Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum.Şuan bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba
Pakodemy sanırım kendi konu anlatımlarını kullanıyor ben youtubeden çalışmak istiyorum.Benim icin daha verimli oluyorEvet hocam chat gpt çok sıkıntı koçlukta. Iyi bir sonuç verecek olsa bile saatlerce açıklamak gerekiyor yks senesinde zaman çok önemli iken chat gpt ye 1 saat laf anlatmak saçma oluyor.
Yani pakodemy olabilir kopilot olabilir belki , ama pakodemynin arayüzü çok kullanışlı değil bence.
Bir yandan bakarsak onca öğrenci var. Hepsine nasıl yetişecek? Bunu da düşünmek lazım.Bizim hocalarda öyle idi ama rehberlikçi dandikti maalesef.
Hocam ben kendim bu sene giriyor olsam yapacaklarımı söyledim. Bu AI'lara promptları düzgün girmek gerekiyor. Ben tyt matematik bitirmek istiyorum 1 ayda nasıl yaparım derseniz ya da kaynak önerisi isterseniz mesela saçmalarlar.Hocam ben ChatGPT+ a yaptırdım çok saçma salak program yapıyor koç gibi olmuyor, saatlerce prompt giriyorum gene de saçma hatalar yapıyor bir şey eklerken en başta dediğimizi unutuyor ve gerçekleri yüzümüze çarpmıyor. ChatGPT'ye kalsa 1 günde türevi bitirebilir miyim desem ona bile evet der.