Ders için koçluk önerisi


Hocam ben ChatGPT+ a yaptırdım çok saçma salak program yapıyor koç gibi olmuyor, saatlerce prompt giriyorum gene de saçma hatalar yapıyor bir şey eklerken en başta dediğimizi unutuyor ve gerçekleri yüzümüze çarpmıyor. ChatGPT'ye kalsa 1 günde türevi bitirebilir miyim desem ona bile evet der.

Hatta branş hocaları bile telefon numarları var. Bilemediğim soruları WhatsApp'dan atardım ve hemen cevap verirlerdi. Anlamadığım yerleri yüz yüze de anlatırdı teneffüsünü bana ayırarak.

Bizim hocalarda öyle idi ama rehberlikçi dandikti maalesef.


Hocam bende + vardı o bile düzgün yapmadı ve gerçekleri yüzünüze çarpmıyor, chat GPT ile konuşursunuz sizi derece yapacakmışsınız gibi över sınava bir girersiniz bir milyonuncu olursunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

ChatGPT kaç kere girmiş bu sınava hocam, kaç kaynak çözmüş, hangi sene nasıl bir sıralama yapmış? YKS bu, basit bir sınav veya ödev değil.

Ebeveynler sırf rehberlik ve koçluk hizmetleri için 100-150 bin lira gibi korkunç paralar ödeyerek dershanelere kaydettiriyorlar çocuklarını. YKS gibi sıkıntılı bir süreçte buraları yalayıp yutmuş insanlardan koçluk almak şart, tabii lise ve ortaokul yıllarınızı test çözerek geçirdiyseniz bunlara gerek yok.

O yüzden adamakıllı bir program uygulanması lazım, bunu da uygun fiyata çözerseniz güzel olur tabii. Sadece Baykuş değil, biraz araştırabilirsiniz internetten. Derece öğrencilerinin verdiği koçluk hizmetleri aylık oluyor, deneyebilirsiniz.
 
Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.
 
Haklısınız hocam ama dakika başı değiştirmemek icin erkenden iyi olana başvurmak icin buraya başlık açmıştım baykuş dışı tavsiyesi olan varsa açığım önerilere

Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.
Evet öyle oluyor
 
Evet hocam chat gpt çok sıkıntı koçlukta. Iyi bir sonuç verecek olsa bile saatlerce açıklamak gerekiyor yks senesinde zaman çok önemli iken chat gpt ye 1 saat laf anlatmak saçma oluyor.

Haklısınız hocam ama dakika başı değiştirmemek icin erkenden iyi olana başvurmak icin buraya başlık açmıştım baykuş dışı tavsiyesi olan varsa açığım önerilere


Evet öyle oluyor
Yani pakodemy olabilir kopilot olabilir belki , ama pakodemynin arayüzü çok kullanışlı değil bence.
 
Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.
Inanın bana birisi derece yaptığı için iyi koç olmuyor. Sadece kendi sürecini iyi yönetmiş oluyor. Ben tıp fakültesinde okuyorum, fazla hasta olan kişi nasıl doktor olmuyorsa sınavı iyi yapan da koç olmuyor. ChatGpt'nin ücretsiz sürümünü tam bilmiyorum. Fakat Google Aı Studio yazdığınızda Google'ın pro Yapay zekasına ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ve ciddi manada kullanışlı. Ayrıca size özel. Bana sorarsanız gidip bir deneyin. Baktınız olmadı gidip koçluk alırsınız.
Ben dershaneye bile gitmeden girdim sınava. O zamanlar da herkes millet salak mı keriz mi neden dershanelere binlerce lira bayılıyor diyorlardı. Bugün tıp fakültesindeyim. Mevzu çalışmak üzerine. Derece yapan birinin sizi yönlendirmesi üzerine değil.

Ha ben sınavı bitireli çok oldu. İyisiyle kötüsüyle yaptık bir şeyler. Dolayısıyla az çok tecbürem olduğu için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama bugün kendi adıma bu koçluk ve sınav işlerini fazlasıyla basit görüyorum.
Düzgün kaynaklar seçin, açıp Konusunu çalışın, sorusunu çözün, yanlışlarınızı düzeltip aralara denemeler ekleyin. Bu kadar.

Ha karar tabii ki sizin. Ben kendim olsam yapacağımı söyledim. 2021'de girmiştim o zamandan beri YKS üzerine düşmüyorum açıkçası.
 
Pakodemy sanırım kendi konu anlatımlarını kullanıyor ben youtubeden çalışmak istiyorum.Benim icin daha verimli oluyor
 
Hocam ben kendim bu sene giriyor olsam yapacaklarımı söyledim. Bu AI'lara promptları düzgün girmek gerekiyor. Ben tyt matematik bitirmek istiyorum 1 ayda nasıl yaparım derseniz ya da kaynak önerisi isterseniz mesela saçmalarlar.
Birazcık ona göre davranmak gerekiyor, onun için de biraz bilgi lazım yalan yok.
Ha hedefi 20k olan birinin de tamamen 0 olacağını düşünmediğimden onu yazdım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…