Dediğim gibi ben girerken de herkes tutturmuştu bi dershanesiz olmaz cart curt. Günün sonunda her şey sizde bittiği için oluyor.
Dediğim gibi ben girerken de herkes tutturmuştu bir dershanesiz olmaz cart curt. Günün sonunda her şey sizde bittiği için oluyor.
Aslında en başta bu ikisi ve kopilot arasında kalmıştım ama birbirinden ayıran pek bir özelliği yok hepsi hemen hemen aynu gibi kopilotun uygulaması hoşuma gitti@uardaaa223 hocam Aktif Zeka ve Baykuş koçluklarını araştırabilirsiniz.
Merhaba asla zamanımı yönetemeyen ve çalışma programı oturtamayan biriyim ve koça ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Daha önce alıp memnun kaldığınız bir yer var mı? İlk 20 k yapmak istiyorum sayısalda.
Zaten 6+ çalışabiliyorum ama nasıl ne hangi dersleri ne sıklıkla çalışacağımı bilmiyorumHocam koçluk tarzı şeyler bence gereksiz. Sen oturup 3-4 saat çalışamıyorsan bu koçlukla değil senin kendinle halletmen lazım.
Hocam koçluk tarzı şeyler bence gereksiz. Sen oturup 3-4 saat çalışamıyorsan bu koçlukla değil senin kendinle halletmen lazım.
YKS işi iyice ticarete döndü bence kimseye güvenilmez. Şu forumdan ücretsiz aldığın bilgileri parayla satıyorlar.Bence de koçluk şey işi bilinçaltında zaten yapamayacağım gibi şeyler olduğundan yatıştırmak için koçluk alayım diyorsun.
YKS işi iyice ticarete döndü bence kimseye güvenilmez. Şu forumdan ücretsiz aldığın bilgileri parayla satıyorlar.
Zaten 6+ çalışabiliyorum ama nasıl ne hangi dersleri ne sıklıkla çalışacağımı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.