Ders için koçluk önerisi

Hocam sadece koçluk istiyorsan aç AI'ye yaptır ciddiyim. Sana ders anlatmıyorsa, çalışacak yer vermiyorsa kütüphane falan gibi çok bir önemi yok.
Koç da eline verecek bir program buna uy diyecek.
Ya seni yapmak zorunda bırakacak bir şey ya da biri lazım ya da dediğim gibi olacak.
Ha 20k isteyen adamı da çalışmak zorunda bırakacak bir şeye gerek yok.

Okulun rehberlikçilerinin de %90ı kolpada random insan hocam takılma onlara. İş bulamayan gideyim odr okuyamayım rehberlikçi olurum diynce böye oluyor. İşini iyi yapanlar da var tabii.

Hocam ben ChatGPT+ a yaptırdım çok saçma salak program yapıyor koç gibi olmuyor, saatlerce prompt giriyorum gene de saçma hatalar yapıyor bir şey eklerken en başta dediğimizi unutuyor ve gerçekleri yüzümüze çarpmıyor. ChatGPT'ye kalsa 1 günde türevi bitirebilir miyim desem ona bile evet der.

Hatta branş hocaları bile telefon numarları var. Bilemediğim soruları WhatsApp'dan atardım ve hemen cevap verirlerdi. Anlamadığım yerleri yüz yüze de anlatırdı teneffüsünü bana ayırarak.

Bizim hocalarda öyle idi ama rehberlikçi dandikti maalesef.

Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum. Şu an bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba?

Hocam bende + vardı o bile düzgün yapmadı ve gerçekleri yüzünüze çarpmıyor, chat GPT ile konuşursunuz sizi derece yapacakmışsınız gibi över sınava bir girersiniz bir milyonuncu olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum. Şu an bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba?

ChatGPT kaç kere girmiş bu sınava hocam, kaç kaynak çözmüş, hangi sene nasıl bir sıralama yapmış? YKS bu, basit bir sınav veya ödev değil.

Ebeveynler sırf rehberlik ve koçluk hizmetleri için 100-150 bin lira gibi korkunç paralar ödeyerek dershanelere kaydettiriyorlar çocuklarını. YKS gibi sıkıntılı bir süreçte buraları yalayıp yutmuş insanlardan koçluk almak şart, tabii lise ve ortaokul yıllarınızı test çözerek geçirdiyseniz bunlara gerek yok.

O yüzden adamakıllı bir program uygulanması lazım, bunu da uygun fiyata çözerseniz güzel olur tabii. Sadece Baykuş değil, biraz araştırabilirsiniz internetten. Derece öğrencilerinin verdiği koçluk hizmetleri aylık oluyor, deneyebilirsiniz.

Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum.Şuan bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba

Maalesef umarım nitelikli birisi denk gelir.Şuan 50-60 net cıvarındayım şuan kocluk alıp yazın sonuna kadar 90+ cıkarmak istiyorum inşallah
Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.

ChatGPT kaç kere girmiş bu sınava hocam, kaç kaynak çözmüş, hangi sene nasıl bir sıralama yapmış? YKS bu, basit bir sınav veya ödev değil.

Ebeveynler sırf rehberlik ve koçluk hizmetleri için 100-150 bin lira gibi korkunç paralar ödeyerek dershanelere kaydettiriyorlar çocuklarını. YKS gibi sıkıntılı bir süreçte buraları yalayıp yutmuş insanlardan koçluk almak şart, tabii lise ve ortaokul yıllarınızı test çözerek geçirdiyseniz bunlara gerek yok.

O yüzden adamakıllı bir program uygulanması lazım, bunu da uygun fiyata çözerseniz güzel olur tabii. Sadece Baykuş değil, biraz araştırabilirsiniz internetten. Derece öğrencilerinin verdiği koçluk hizmetleri aylık oluyor, deneyebilirsiniz.
Haklısınız hocam ama dakika başı değiştirmemek icin erkenden iyi olana başvurmak icin buraya başlık açmıştım baykuş dışı tavsiyesi olan varsa açığım önerilere

Hocam yanlış olmasın emin değilim ama bildiğim kadarı ile tüm koçlar derece yapan koçlar , zaten kimin kaç sıralama yaptığı siz seçerken yazar.
Evet öyle oluyor

Evet hocam chat gpt çok sıkıntı koçlukta. Iyi bir sonuç verecek olsa bile saatlerce açıklamak gerekiyor yks senesinde zaman çok önemli iken chat gpt ye 1 saat laf anlatmak saçma oluyor.

Haklısınız hocam ama dakika başı değiştirmemek icin erkenden iyi olana başvurmak icin buraya başlık açmıştım baykuş dışı tavsiyesi olan varsa açığım önerilere

Evet öyle oluyor
Yani pakodemy olabilir kopilot olabilir belki , ama pakodemynin arayüzü çok kullanışlı değil bence.

Çalışma isteğim var onda bir sorunum yok ne şekilde çalışacağımı bilmiyorum.Şuan bir kamp kitabı ve 2 test kitabı ile matematik çalışıyorum ve günlük 30 soru problem paragraf çözüyorum ama diğer dersleri nasıl ekleyeceğim programıma bilmiyorum chatgp ücretsiz sürümü düzgün yapar mı acaba

Maalesef umarım nitelikli birisi denk gelir.Şuan 50-60 net cıvarındayım şuan kocluk alıp yazın sonuna kadar 90+ cıkarmak istiyorum inşallah

Inanın bana birisi derece yaptığı için iyi koç olmuyor. Sadece kendi sürecini iyi yönetmiş oluyor. Ben tıp fakültesinde okuyorum, fazla hasta olan kişi nasıl doktor olmuyorsa sınavı iyi yapan da koç olmuyor. ChatGpt'nin ücretsiz sürümünü tam bilmiyorum. Fakat Google Aı Studio yazdığınızda Google'ın pro Yapay zekasına ücretsiz erişebiliyorsunuz. Ve ciddi manada kullanışlı. Ayrıca size özel. Bana sorarsanız gidip bir deneyin. Baktınız olmadı gidip koçluk alırsınız.
Ben dershaneye bile gitmeden girdim sınava. O zamanlar da herkes millet salak mı keriz mi neden dershanelere binlerce lira bayılıyor diyorlardı. Bugün tıp fakültesindeyim. Mevzu çalışmak üzerine. Derece yapan birinin sizi yönlendirmesi üzerine değil.

Ha ben sınavı bitireli çok oldu. İyisiyle kötüsüyle yaptık bir şeyler. Dolayısıyla az çok tecbürem olduğu için mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama bugün kendi adıma bu koçluk ve sınav işlerini fazlasıyla basit görüyorum.
Düzgün kaynaklar seçin, açıp Konusunu çalışın, sorusunu çözün, yanlışlarınızı düzeltip aralara denemeler ekleyin. Bu kadar.

Ha karar tabii ki sizin. Ben kendim olsam yapacağımı söyledim. 2021'de girmiştim o zamandan beri YKS üzerine düşmüyorum açıkçası.

Evet hocam chat gpt çok sıkıntı koçlukta. Iyi bir sonuç verecek olsa bile saatlerce açıklamak gerekiyor yks senesinde zaman çok önemli iken chat gpt ye 1 saat laf anlatmak saçma oluyor.

Yani pakodemy olabilir kopilot olabilir belki , ama pakodemynin arayüzü çok kullanışlı değil bence.
Pakodemy sanırım kendi konu anlatımlarını kullanıyor ben youtubeden çalışmak istiyorum.Benim icin daha verimli oluyor

Hocam ben ChatGPT+ a yaptırdım çok saçma salak program yapıyor koç gibi olmuyor, saatlerce prompt giriyorum gene de saçma hatalar yapıyor bir şey eklerken en başta dediğimizi unutuyor ve gerçekleri yüzümüze çarpmıyor. ChatGPT'ye kalsa 1 günde türevi bitirebilir miyim desem ona bile evet der.
Hocam ben kendim bu sene giriyor olsam yapacaklarımı söyledim. Bu AI'lara promptları düzgün girmek gerekiyor. Ben tyt matematik bitirmek istiyorum 1 ayda nasıl yaparım derseniz ya da kaynak önerisi isterseniz mesela saçmalarlar.
Birazcık ona göre davranmak gerekiyor, onun için de biraz bilgi lazım yalan yok.
Ha hedefi 20k olan birinin de tamamen 0 olacağını düşünmediğimden onu yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı