Ders için PDF uygulaması önerisi

İşletim sistemi
iOS
Adobe Acrobat reader deneyebilirsiniz ya da PDF expert.

Eğer daha çok not tutacağım derseniz GoodNotes'ya da Notability.
Hocam arayüzleri çok karışık benim yaptığım tek şey testlerin üzerine karalamak. Profesyonel bi iş için istemiyorum. Dosyalar uygulamasının sorunu ne hala anlamadım.

O zaman kesinlikle PDF Expert'i deneyin. Ücretsiz sürümünde yazıp çizmenize izin verir diye düşünüyorum.
Bi bakayım şimdi hocam. Hani 3-5 işlem yapmak içinde 500 600 lira vermek de istemiyorum uygulamalara.

Hocamın dediği gibi PDF expert deneyebilirsiniz yine sorun olursa o zaman başka bir çözüm buluruz.
O zaman kesinlikle PDF Expert'i deneyin. Ücretsiz sürümünde yazıp çizmenize izin verir diye düşünüyorum.
Hocam Documents diye bir uygulama buldum. Arayüzü pdf expert ile birebir sayılır kullanılır mı sizce?

Son düzenleme:
Bir bakayım şimdi hocam. Hani 3-5 işlem yapmak içinde 500 600 lira vermek de istemiyorum uygulamalara.

Hocam documents diye bir uygulama buldum. Arayüzü PDF expert ile birebir sayılır kullanılır mı sizce?

Kullanılır tabii hocam neden kullanılmasın işinize yarayan her uygulama kullanılır App Store da sanmıyorum ama arasıra çıkabiliyor zararlı uygulama yayımlayan firmayı kontrol edin işinize yarıyorsa kullanın.

Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum fakat PDF için Notes+ uygulamasını çok öneren gördüm. GoodNotes ve Notability gibi ücretli değil ve galiba benzer özellikler barındırıyormuş.
Hocam not için Freenotes diye bir uygulama kullanıyorum bence notability'den hiç bir eksiği yok ek olarak şarjı notability kadar yemiyor ve ısındırmıyor. PDF için ise Documents diye bir uygulama kullanıyorum aynı şekilde bu da ücretsiz ve her işimi görüyor ısınma vs bir sorun olmuyor. Eğer bir not bir pdf uygulamasına 1000 lira bayılmak istemeyen hocalarım olursa burada ki mesajımdan faydalanabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı