@Anuthaq ben aksine M11 önermiyorum.
Helio işlemci, 1080p ekran vs var.
Bütçeni artır 7 gen 1 denk işlemcili 2K ekranlı MatePad 11.5 alırdım.
Bizzat MatePad 11.5 kullanan arkadaşım var, emülatör işlerine girmek gerekiyor o cihazda. Yoksa süper ötesi bir cihaz. Ben gayet beğendim. Huawei'nin alttan alta desteklediği emülatör olan GBox var o gayet stabil çalışıyor. Onun harici ekstra bir gayret içine girmesi gerekmiyor zaten insanın. Gayet akıcı cihaz.
@Anuthaq ben aksine m11 önermiyorum.
Hocam ben oyun oynamayacağım ki. Kullanım amacım gayet basit 1080p izleyeceğim videoyu oynatsın, sorun çıkarmadan PDF'lerimi açsın bana yeterli. O yüzden daha uygun bir şey bakıyorum çünkü yapacağım şeyler basit şeyler.
Kalem belirtmemişsiniz konu başlığında,Matepad 11.5 modeli var tablet değilde dizüstü gibi gördüğüm bir cihaz, Full paket 10k civarı ama ayrı ayrı alırım diyorsan 6-8 aralığı.Hocam kalem desteği var mıydı ki bu modellerde?
Hocam o kadarına gerek var mı bilemedim. Daha uygun seçenekler varken tüm bütçemi kalem dahil olmayan bir tablete vermek istemiyorum.
@Anuthaq ben aksine M11 önermiyorum.
Hocam 2025 modelinde Snapdragon 7 gen 1 işlemci olduğunu söylüyorlardı ama Kirin T82b gösteriyor. Farkı nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.