Ders için tablet önerisi

@Anuthaq ben aksine M11 önermiyorum.
Helio işlemci, 1080p ekran vs var.
Bütçeni artır 7 gen 1 denk işlemcili 2K ekranlı MatePad 11.5 alırdım.

Bizzat MatePad 11.5 kullanan arkadaşım var, emülatör işlerine girmek gerekiyor o cihazda. Yoksa süper ötesi bir cihaz. Ben gayet beğendim. Huawei'nin alttan alta desteklediği emülatör olan GBox var o gayet stabil çalışıyor. Onun harici ekstra bir gayret içine girmesi gerekmiyor zaten insanın. Gayet akıcı cihaz.

Bizzat MatePad 11.5 kullanan arkadaşım var, emülatör işlerine girmek gerekiyor o cihazda. Yoksa süper ötesi bir cihaz. Ben gayet beğendim. Huawei'nin alttan alta desteklediği emülatör olan GBox var o gayet stabil çalışıyor. Onun harici ekstra bir gayret içine girmesi gerekmiyor zaten insanın. Gayet akıcı cihaz.

Bende kullanıyorum. O gb*x ı arkadaşın kullanmayı bıraksın ve Aurora Store kullansın.

Hocam ben oyun oynamayacağım ki. Kullanım amacım gayet basit 1080p izleyeceğim videoyu oynatsın, sorun çıkarmadan pdflerimi açsın bana yeterli. O yüzden daha uygun bir şey bakıyorum çünkü yapacağım şeyler basit şeyler.
@Anuthaq ben aksine m11 önermiyorum.
Helio işlemci, 1080p ekran vs var.
Bütçeni artır 7 gen 1 denk işlemcili 2K ekranlı MatePad 11.5 alırdım.

Hocam ben oyun oynamayacağım ki. Kullanım amacım gayet basit 1080p izleyeceğim videoyu oynatsın, sorun çıkarmadan PDF'lerimi açsın bana yeterli. O yüzden daha uygun bir şey bakıyorum çünkü yapacağım şeyler basit şeyler.

Genel olarak M11'e kıyasla 11.5 çok akıcı, aldığında pişman olmayacağın bir cihaz. G88 bir ihtimal büyük yer kaplayan dosyalarda geç açılma, donma yapabilir. Benim G99 bile donma yapıyor bazen 400 500 MB'lik dosyalarda. Öte yandan ekran bakımından M11 kötü seviyede.

Hocam kalem desteği var mıydı ki bu modellerde?

Hocam o kadarına gerek var mı bilemedim. Daha uygun seçenekler varken tüm bütçemi kalem dahil olmayan bir tablete vermek istemiyorum.
Kalem belirtmemişsiniz konu başlığında,Matepad 11.5 modeli var tablet değilde dizüstü gibi gördüğüm bir cihaz, Full paket 10k civarı ama ayrı ayrı alırım diyorsan 6-8 aralığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı