YKS öğrencisi
Hectopat
Arkadaşlar demek istediğim şu aslında. Mesela Google'a afet yönetimi bölümü fizyoloji dersi yazıp mı aratmalıyım? Yoksa direk fizyoloji yazarak mı aratmalıyım?
Türkçe olarak zor ancak İngilizce olarak Google Scholar üzerinden bulabilirsin diye düşünüyorum.Arkadaşlar demek istediğim şu aslında. Mesela Google'a afet yönetimi bölümü fizyoloji dersi yazıp mı aratmalıyım? Yoksa direk fizyoloji yazarak mı aratmalıyım?
Üniversitenin hesabını Instagram'dan takip ediyorum. Ama nasıl bulacağım?Direkt ders çalışmak için işinize yarayacak kaynaklar (ders notu gibi) bulmanız zor olur fakat makale ya da kitap gibi bilimsel kaynaklara üniversite hesabınızla ilgili sitelere girerseniz (Researchgate, Academia gibi) ulaşabilirsiniz.
İngilizcen iyi değilse Copilot ya da ChatGPT'den Türkçe'ye çevir(Copilot GPT tabanlı.). Google Çeviri hatalı çeviriyor.Türkçe olarak zor ancak İngilizce olarak Google Scholar üzerinden bulabilirsin diye düşünüyorum.
Üniversite'de öğrenci değil misin? Bölümü yazmana gerek yok başa, konu başlığı yeterli olur. Ortak alınan dersler oluyor çünkü.Üniversitenin hesabını Instagram'dan takip ediyorum. Ama nasıl bulacağım?
Hocam şöyle bir sıkıntı oluyor genelde. Mesela okuduğum bölümde Mikrobiyoloji-Parazitoloji dersi var. Ama bu ders başka bölümün dersinde de yer alıyor. Ondan dolayı demek istedim.Üniversite'de öğrenci değil misin? Bölümü yazmana gerek yok başa, konu başlığı yeterli olur. Ortak alınan dersler oluyor çünkü.
Anladım, ben de aynı sebepten dolayı başa bölümü yazmak şart değil dedim. Aynı ders, aynı konu çünkü. Bulamadınız mı şu ana kadar bu şekilde aradığınız notları Google'da? Bazı üniversiteler Açık Ders programı altında ders notlarını herkese açık paylaşıyor, ben de bazı konuları bu şekilde bulup çalışıyorum.Hocam şöyle bir sıkıntı oluyor genelde. Mesela okuduğum bölümde Mikrobiyoloji-Parazitoloji dersi var. Ama bu ders başka bölümün dersinde de yer alıyor. Ondan dolayı demek istedim.
Aslında hocalar PDF paylaşıyor.Anladım, ben de aynı sebepten dolayı başa bölümü yazmak şart değil dedim. Aynı ders, aynı konu çünkü. Bulamadınız mı şu ana kadar bu şekilde aradığınız notları Google'da? Bazı üniversiteler Açık Ders programı altında ders notlarını herkese açık paylaşıyor, ben de bazı konuları bu şekilde bulup çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.