Merhaba, ders çalışırken kullanabileceğim bir program önerir misiniz? Ücretli olmasında hiçbir sakınca yok. Instagram'da böyle bir uygulamanın reklamını görmüştüm eğer onu bulursanız onun adını söylemenizi rica ediyorum.
Merhaba, ders çalışırken kullanabileceğim bir program önerir misiniz? Ücretli olmasında hiçbir sakınca yok. Instagram'da böyle bir uygulamanın reklamını görmüştüm eğer onu bulursanız onun adını söylemenizi rica ediyorum.
PC de var mı?Nasıl bir program istiyorsun? Pomodoro tarzında mı? Eğer öyleyse gerçekten severek kullandığım ve 120TL civarlarına ömürlük satın aldığım focus to-do uygulamasını önerebilirim.
PC de var mı?
Var elbette Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.
Var elbette Microsoft Store üzerinden indirebilirsiniz.
Bulabildiniz mi hocam?Peki.
Hocam şu anda uygulamayı kullanıyorum programımı hazırladım ancak bana programımı önümde fiziki ve tek yaprak halinde gösterecek bir program lazım.
Gecikme için üzgünüm :d Hayır, bulamadım. Bu işin peşine Instagram da gördüğüm bir uygulama tanıtımının ardından takılmıştım ve o uygulamaya güvenememiştim. Sonrasında onu arasam da bulamadım ve saldım. İşin gerçeği şu ki arkadaşın önerdiği uygulamanın uğraşmadığın sürece tek işlevi kronometre. Eğer gerçekten böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsan, bir beyaz a4 birde kalem işini görürBulabildiniz mi hocam?
Birde sana bir önerim olacak Mahmut, LGS/KPSS/YKS(yaşama kurtarma sınavıBulabildiniz mi hocam?
Gecikme için üzgünüm :d Hayır, bulamadım. Bu işin peşine Instagram da gördüğüm bir uygulama tanıtımının ardından takılmıştım ve o uygulamaya güvenememiştim. Sonrasında onu arasam da bulamadım ve saldım. İşin gerçeği şu ki arkadaşın önerdiği uygulamanın uğraşmadığın sürece tek işlevi kronometre. Eğer gerçekten böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsan, bir beyaz A4 bir de kalem işini görürHa heves ettin o zaman araştırmaya devam et, belki benim kaçırdığım bir uygulama vardır. Bulursan isterim haberin olsun ;D İyi geceler.
Bir de sana bir önerim olacak Mahmut, LGS/KPSS/YKS(yaşama kurtarma sınavı) herhangi birine çalışıyorsan eğer ki insagram senin ana iletişim aracın değilse ne olursun sil. Sınavına odaklan istediğin yeri kazanınca da istediğin kızdan Instagram'sını ister gecelere akarsın
D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.