Dershane bırakılmalı mı?

Efexx12

Zeptopat
Daha fazla  
LGS öğrencisiyim, bu sene sınav dershanesine yazıldım ve hiç memnun değilim. Hocalar ders anlatamıyor, günlük 120 soru veriyorlar üzerine hocalar ödev veriyor bir de okulda veriyorlar. Denemeler çözülmüyor, müdür bana kafayı takmış ve günde 300 soru yapıyor, yetiştiremiyorum zaten sporcuyum babama söyleyince de kızıyor. Sizce direkt müdür yardımcısı ile mi konuşmalıyım yoksa babamla mı? Ayrıca ek bir ücret isterler mi

LGS öğrencisiyim, bu sene sınav dershanesine yazıldım ve hiç memnun değilim. Hocalar ders anlatamıyor, günlük 120 soru veriyorlar üzerine hocalar ödev veriyor bir de okulda veriyorlar. Denemeler çözülmüyor, müdür bana kafayı takmış ve günde 300 soru yapıyor, yetiştiremiyorum zaten sporcuyum babama söyleyince de kızıyor. Sizce direkt müdür yardımcısı ile mi konuşmalıyım yoksa babamla mı?
İstersen her türlü çalışabilirsin fakat bu sene geçen yıllara göre daha da iyi çalışman gerek ama bırakmaman senin için daha iyi olabilir.

LGS öğrencisiyim, bu sene sınav dershanesine yazıldım ve hiç memnun değilim. Hocalar ders anlatamıyor, günlük 120 soru veriyorlar üzerine hocalar ödev veriyor bir de okulda veriyorlar. Denemeler çözülmüyor, müdür bana kafayı takmış ve günde 300 soru yapıyor, yetiştiremiyorum zaten sporcuyum babama söyleyince de kızıyor. Sizce direkt müdür yardımcısı ile mi konuşmalıyım yoksa babamla mı?

Vallahi hocam size şöyle diyeyim aileniz sizi LGS için dershane yazdırmış bu konuda memnun değilsiniz babanızla konuşup bence kendiniz çalışmalısınız çünkü hayatta hep soru çözmekle geçmez hem de dershanede ders anlatılmıyorsa sorun bunu ailenle danış üstüne çok biniyorlar.

Zaten şurada LGS'ye ne kadar kalmış dershanen doğru bir şey yapıyor konu anlatmak yerine test odaklı olmaları daha iyi. En azından gördüğün soru çeşiti artıyor çıkacak sorulara gözün alışır.

LGS öğrencisiyim, bu sene sınav dershanesine yazıldım ve hiç memnun değilim. Hocalar ders anlatamıyor, günlük 120 soru veriyorlar üzerine hocalar ödev veriyor bir de okulda veriyorlar. Denemeler çözülmüyor, müdür bana kafayı takmış ve günde 300 soru yapıyor, yetiştiremiyorum zaten sporcuyum babama söyleyince de kızıyor. Sizce direkt müdür yardımcısı ile mi konuşmalıyım yoksa babamla mı? Ayrıca ek bir ücret isterler mi
Denemelerin bütün sorularinin çözülmesi vakit alır, bence burada anormal bir durum yok. Ders saatleri dışında hocalariniza sorularınızı cozduremiyorsaniz orası ayrı tabii. İlla ki 300 soru çözmek istemiyorsanız önce müdür bey ile konuşun, net bir şekilde söyleyin. Zorla cozdurecek halleri yok. Günlük soru hedefi her koşulda uygulanması gereken bir hedef değil. Konu eksiğiniz varsa ona odaklanmalisiniz öncelikle.

Muhtemelen dershaneden ayrılmayı kesinlestirirseniz sizden bir miktar ücret talep ederler. Dershane size iyi kötü bir disiplin sunar. Oraya gidince hiç yoktan bir şeyler öğreniyorsunuz. Bırakınca evde oturup ders çalışacak misiniz? Bunu düşünüp karar vermeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı